• 06 nov 2015

  Malta: 1 uge på et dejligt 3* lejlighedshotel til kun 1.346 kr. inkl. fly

  rsz_msc-divina-602339_1280

  Ferie på Malta betyder sol og masser af kulturelle oplevelser. Malta, som også bliver kaldt ”Middelhavets Perle”, er en lille øgruppe fyldt med smukke oaser og historiske byer, og med en gennemsnitlig temperatur på 19 grader og 8 solskinstimer om dagen i november, er Malta det perfekte sted for en efterårs eller vinterferie.

  Malta ligger gemt væk i Middelhavet mellem Sicilien og Tunesien og er EU's mindste medlemsland. Den lille ø har en lang historie og har set mange herskernationer komme og gå igen. Øen har bl.a. britisk, italiensk og arabisk indflydelse og denne kulturelle blanding kan man beundre overalt på øen. Det er også derfor, tv-serien Game of Thrones besluttede at bruge Malta som kulisse. Så hvis du har lyst til helt unikke kulturelle oplevelser i din sommerferie, er Malta det perfekte sted for dig!

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* lejlighedshotel ”White Dolphin Complex” (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 481 kr. pr. person for en hel uge, ved en rejse for 2 (976 kr. hvis du rejser alene). Hotellet ligge i Qwara ved St. Paul’s Bay. Hotellet har egen stor pool og ligger med udsigt ud over bugten. I Qwara findes der mange restauranter og nogle små butikker. Desuden er der et busstoppested kun 2 min. fra hotellet, som giver direkte adgang til den historiske hovedstad Valetta (hvor en del af Game of Thrones forresten er optaget) og mange andre turistattraktioner rundt om på øen.

  White Dolphin 3

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Flyet

  Skyscanner.dk findes der lige nu meget billige fly fra København til Malta til kun 865 kr. Jeg har fundet billetterne fra d. 28. november til d. 05. december, men der findes også andre datoer (se nedenfor).

  Malta1

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  481 kr.

  Fly

  865 kr.

  TOTAL (per person)

  1.346 kr.

  •  
  • Fra: København
  • Rejsedatoer: forskellige datoer i november og december 2015
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Norwegian (inkl. 10 kg håndbagage)
  • Til: Qwara, Malta
  • Hotel: 3* WHite Dolphin Complex
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: ingen
  • Gennemsnitstemperatur: 19⁰ C
  • Vandtemperatur: 21⁰ C

   

  Her er en liste med de billigste flybilletter. Husk, at du skal booke fly og hotel hver for sig. Priserne, jeg skriver nedenfor, er prisen samlet for hotel + fly! Du kan booke hotellet her (husk at skifte datoer!). 

  Rejsedatoer:

   

  Transport til hotellet

  Hoppa.com kan du booke en shuttlebus til hotellet (Luqa lufthavn til St. Pauls Bay). Tur-reur billetter koster ca. 60 kr. Brug rabatkoden "HIPHOPPA15" for at få 15% rabat.

   

  Lejebil

  Jeg anbefaler at leje bil i Malta. På den måde kan du opleve hele øen. På holidaycars.com kan du leje en bil til kun 338 kr. for hele ugen!

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Malta: 1 uge på et dejligt 3* lejlighedshotel til kun 1.346 kr. inkl. fly

  1. BirgitteBoytang says:

   Vi vil gerne holde nytår på Malta. Er der afgange fra Billund eller Hamborg der?

  2. Kritter says:

   Hej

   Er der ingen afgange til Malta fredag d. 20/11 … evt fra Billund?

   Synes ikke jeg kan finde nogen