• 02 maj 2016

  Maldiverne: 7 dage på et dejligt 3* hotel til kun 4.153 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_maldives-361244_960_720

  Maldiverne er noget af det nærmeste man kommer paradis på jord. Her kan du slænge dig på kridhvide strande med udsigt til kokospalmer, koraløer og farverige tropefisk i det krystalklare vand. Badeferie er et nøgleord, når man opholder sig på Maldiverne, der ligger i Det Indiske Ocean, syd for Indien. Samtidig kan du underholde dig med snorkling, dykning og windsurfing i dette himmelske univers.

  I dag har jeg fundet et utroligt tilbud på en rejse til Maldiverne!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Zest Cabana (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 877 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hotellet ligger på Maafushi og byder på gratis WiFi, værelser med aircondition gratis cykel udlejning og privat-strand.

  2016-05-02 17_58_34-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Et andet hotel jeg kan anbefale er det fremragende 3* Tropic Tree Maldives (5 ud af 5 på TripAdvisor). Dette hotel ligger på Gulhi lige ved en hvide sandstrand. Samtlige værelser er indrettede efter traditionel maldivisk stil med lokalt islæt med kokostræ. Værelserne har aircondition, skrivebord, minibar og opholdsområde. Der er desuden eget badeværelse med brusebad, hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er udsigt over haven fra værelset.

  2016-05-02 17_58_09-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Bemærk, at de to hoteller, jeg skrev om, ligger på ikke-resort-øer, som er super, hvis du vil rejse til Maldiverne på et lavt budget. Men da Maldiverne er et islamisk land, betyder det også, at de har visse regler (ingen alkohol, bikini kun på afgrænsede eller private strande, osv.). Det betyder ikke, at man ikke kan have det sjovt og det gør ikke Maldiverne mindre smukke. Men det er noget, man skal være klar over, inden man tager af sted, så man ikke ankommer med forkerte forventninger. Du kan læse mere om det i artiklen fra Huffington Post nedenunder.

  Hvis du hellere vil på en resort-ø, har jeg fundet det lækre Paradise Island Resort. Her kan du booke ophold med halvpension, helpension eller all-inclusive.

  2016-05-02 17_57_50-Capture

  SE HOTEL-TLBUD HER

   

  Her er en oversigt af alle hoteller på Maldiverne (Nord-atoll).

  HOTELLER PÅ MALDIVERNE

   

  Maldiverne på et budget

  Hvis du vil har et par rejsetips, hvordan man bedst rejser til Maldiverne på et lavt budget, kan jeg anbefale denne artikel fra Huffington Post og denne artikel af rejseblogen neverendingfootsteps.com.

   

  Fly

  Skyscanner.dk kan du lige nu få meget billige billetter til Maldiverne. F.eks. fra d. 1. til d. 8. juni til kun 3.276 kr. Du flyver med Etihad Airways eller deres Partner AirBerlin (inkl. 30 kg bagage). Der findes masser af andre datoer til denne pris fra maj til slutning af juni/begyndelsen af juli og igen fra begyndelsen af september til begyndelsen af december.

  Og som altid er dette kun et eksempel og du kan selvfølgelig rejse i længere (eller kortere) tid end de 7 dage.

  2016-05-02 18_07_20-Capture

  SE FLY-TIBUD HER

   

  Zest Cabana inkl. morgenmad

  877 kr.

  Fly

  3.276 kr.

  TOTAL (per person)

  4.153 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: forskellige datoer fra maj til december 2016
  • Rejselængde: 7 dage (6 nætter)
  • Flyselskab: Etihad Airways (inkl. 30 kg bagage)
  • Til: Maafushi, Maldiverne
  • Hotel: 3* Zest Cabana
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 28⁰ C
  • Vandtemperatur: 27⁰ C

   

  Transport til/fra hotellet

  Der sejler speedbåde fra lufthavnen til Gulhi og Maafushi. Turen koster 30 dollars pr. person og du kan booke den her. Langt billigere kan du komme dertil når du tager færgen. Billetterne koster 1 dollar. Dog skal du være opmærksom på at der kun er få afgange om dagen!

  Alle hoteller som ligger på deres egen ø, tilbyder deres egen transport, som du kan booke igennem dem.

   

  Pas og Visum

  • Visumfri indtil 30 dage
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed

  Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *