• 24 mar 2016

  Madeira: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 2.107 kr. inkl. morgenmad og fly

  rsz_madeira-1405756-1280x960

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima, mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald over urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse, med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Madeira!

   

  Hotellet

  På trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 3* hotel ”Quinta do Alto Sao Joao” (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.109 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2 (1.996 kr. hvis du rejser alene). Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service og den imponerende udsigt. Hotellet ligger i byen Ponta do Sol på en bakke med udsigt over havet.

  Quinta do Alto Sao Joao har en flot udsigt over Atlanterhavet og bjergrige, frodigtgrønne landskaber, hvor du virkelig kommer væk fra det hele. Få en smagsprøve på de lokale delikatesser i den eksklusive restaurant; smag hjemmedyrkede ingredienser, herunder frugt og grøntsager fra gården hver morgen. Tag en dukkert i den udendørs swimmingpool og slap af efter de spændende vandreture i bjergene og andre naturundere, der befinder sig i den karakteristiske og landligt behagelig charme, som hotellet tilbyder.

  Læs mere om hotellet her

  madeirahotel

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fly

  Startour.dk har jeg fundet et rigtig billigt fly fra København til Madeira til kun 998 kr. med afgang d. 4. april og hjemkomst d. 11. april.

  madeirafly

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Alternative datoer

  • 28.03. – 04.04.2016
  • 25.04. – 02.05.2016

   

  Er du den spontane type findes der faktisk hos Apollo også en afgang allerede d. 28 marts, til kun 1.048 kr. pr. person.

  madeirafly3

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Fly med StarTour

  998 kr.

  Hotel

  1.109 kr.

  TOTAL (per person)

  2.107 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 04.04. – 11.04.2016
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Ponta do Sol, Madeira, Portugal
  • Hotel: 3* Quinta Do Alto Sao Joao
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 22⁰ C
  • Vandtemperatur: 20⁰ C

   

  Lejebil

  Fordi Madeira er så forskelligt anbefaler jeg at leje en bil. På holidaycars.com kan du leje en bil for hele ugen til kun 468 kr. pr. person for hele ugen!

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil kan du tage bussen til Ponta dol Sol. Du kan først tage bussen fra Lufthavnen til Funchal og derfra med linie 4 til Ponta dol Sol. Bussen kører hver halv time og turen koster ca. 40 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *