• 16 mar 2017

  Madeira: 1 uge på et lækkert 3* hotel til kun 1.652 kr. inkl. fly

  Den frodige, subtropiske ø, Madeira, ligger langt ude i det dybblå Atlanterhav, små 1000 km fra Lissabon og 600 km fra den marokkanske kyst. Atlanterhavets perle, Blomsterøen, Vulkanøen – kært barn har mange navne, men der er nu også rigtig meget at holde af ved Madeira. Hovedøen i øgruppen og regionen af samme navn byder på mildt klima, mange seværdigheder og en frodig natur med alt fra vandfald over urskov til blomsterparker. Rejser til portugisiske Madeira er en spændende og afvekslende oplevelse med alt fra solrige kyster til frodige marker og golde bjerge.

  I dag har jeg fundet et super tilbud, hvor du kan en kombinere storbyferie i Madeiras spændende hovedstad med Madeiras smukke natur!

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* hotel Sao Paulo e Alegria (4 ud af 5 på TripAdvisor og 2017 Travellers' Choice Award) til 1.708 kr. men kun 854 kr. pr. person ved en rejse for to i 7 nætter. Hotellet ligger centralt i Madeiras hovedstad Funchal, kun 5 minutters gang fra domkirken. Butikscenteret La Vie ligger under 350 m fra hotellet og den populære Funchal Marina ligger under 600 m derfra. Du kan ikke få et enkeltværelse på dette hotel, men kig listen igennem her

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  Hos TUI kan du lige nu få meget billige billetter til Madeira. F.eks. fra København fra d. 21 – 28 marts til kun 798 kr.

  OBS: Prisen er pr. person når du kigger på oversigtskalender. Men du skal være opmærksom på, at når du trykker ind på selve flyafgangen for at booke, så bliver prisen dobbelt, da det vises for 2 personer.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  854 kr.

  Fly

  798 kr.

  TOTAL (per person)

  1.652 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: marts
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: StarTour
  • Til: Funchal, Madeira, Portugal
  • Hotel: 3* Sao Paulo e Alegra
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Lejebil

  Fordi Madeira har så meget at byde på anbefaler jeg at leje en bil. På rentalcars.com kan du finde en bil til kun 829 kr. for hele ugen!

  LEJEBIL

   

  Transport til Hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil kan du tage bussen til Funchal. Fra lufthavnen kan du tage linie 4 til Funchal. Bussen kører hver halv time og turen koster 2,20 Euro ca. (24 kr.). Der kører også en ekspress-bus "Aerobus", som kører direkte fra lufthavnen til Funchal, som koster 5 Euro (ca. 38 kr.) hver vej.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *