• 30 sep 2015

  Luksustur til Prag: 3 dage på et lækkert 5* hotel inkl. deluxe værelse, morgenmadsbuffet, adgang til spa’et og fly til kun 1.267 kr.

  rsz_prague-433979_1280

  Prag er ikke kun en af Europas smukkest byer, men også et sted, hvor man får meget kvalitet til en lav pris. Besøg Karlsbroen, tag en tur gennem Prags gamle by eller lej en vandcykel og sejl ned ad floden Moldau.

  I dag har jeg fundet et mega godt tilbud på en luksusrejse til Prag.

  Hotellet

  På den tyske version af Travelbird har jeg fundet en meget god hotel-deal, hvor du kan få 3 dage (flere nætter kan tilkøbes) på det lækre 5* hotel Corinthia Hotel Prague (4 ud af 5 på TripAdvisor, og "Certificate of Excellence") på et deluxe værelse, morgenmadsbuffet og adgang til deres spa til kun 79 Euro (589 kr.) pr. person ved en rejse for to. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, den lækre morgenmadsbuffet og hotellets meget gode beliggenhed.

  prag5

  BOOK HOTELLET HER

  Du kan booke dette hotel fra oktober 2015 til marts 2016. Som altid med tilbud fra Travelbird er der lidt forskel i priser på de forskellige datoer. Men der findes masser af datoer til 589 kr. F.eks. fra d. 20. til 22. januar. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg hotel-linket

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

   

  Flyet

  Norwegian.dk findes der tur/retur-biletter til kun 687 kr. fra København til Prag. Gør brug af deres Lavpriskalender for at finde de datoer, som passer dig bedst!

  prag4

  BOOK FLYET HER

   

  Fly med Norwegian

  678 kr.

  Hotel inkl. spa og morgenmad

  589 kr.

  TOTAL (per person)

  1.267 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: Forskellige datoer fra oktober 2015 til marts 2016
  • Rejselængde: 3 dage (mulighed for at tilkøbe flere dage)
  • Flyselskab: Norwegian (10 kg håndbagage inkl.)
  • Til: Prag, Tjekkiet
  • Hotel: 5* Corinthia Hotel Prague
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor
  • Måltider: Morgenmadsbuffet

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *