• 11 okt 2016

  Luksusrejse til Sri Lanka: 9 dage på et fremragende 4,5* resort til kun 5.324 kr. med Emirates-fly

  rsz_shutterstock_110741981

  Tag på en magisk rejse til smukke Sri Lanka eller "Hellig Ø", som navnet betyder på lokalsproget sanskrit! Du kan opleve alt fra duftende krydderihaver og grønne teplantager til storslåede templer og eventyrlige bygninger midt inde i junglen. Glæd dig til at klappe elefanter – og måske endda ride på en? Kunne du tænke dig at besøge en ædelstensmine og se funklende safirer eller lære at lave srilankansk mad – så er denne drømmerejse lige noget for dig. Den tidligere engelske koloni er et sandt skatkammer af oplevelser!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super lækre 4,5* Royal Palms Beach Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor ud fra 1.022 anmeldelser og ”Certificate of Excellence”) til kun 2.015 kr. pr. person ved en rejse for to (8 nætter). Hotellet ligger lige ned til den smukke strand, Kalatura, og har udendørspool, spa, fitnesscenter, tennisbaner, 3 restauranter og 2 barer. Alle værelser er udstyret med egen balkon og aircondition. Dette er simpelthen et luksushotel du ikke vil gå glip af.

  hotel-sri-lankaSE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er rigtig mange muligheder for forskellige hoteller på Sri Lanka. Om du er til billige hostels eller luksus resorts, så har Sri Lanka det hele. Du kan danne dig et overblik over andre hoteller her.

  HOTELLER PÅ SRI LANKA

   

  Fly

  momondo.dk kan du lige nu finde meget billige billetter til Sri Lanka med Emirates. Emirates er blevet kåret som verdens bedste flyselskab i 2016, så du kan glæde dig til at flyve i ren luksus. Du flyver fra Hamborg (se hvordan du kommer derned nedenfor) til Sri Lanka fra f.eks. d. 08.11 – 17.11. Der findes fly til denne pris fra november til april 2017, men ikke i "blackout"-perioden omkring jul og nytår.

  fly-sri-lankaSE FLY-TILBUD HER

  Husk at kigge lidt længere ned på momondo for at se tilbud fra Emirates.

  Hotel

  2.015 kr.

  Fly

  3.309 kr.

  TOTAL pr. person

  5.324 kr.

   

  • Fra: Hamborg
  • Rejsedatoer: november – april (f.eks. 08.11 – 17.11)
  • Rejselængde: 9 dage (8 nætter)
  • Flyselskab: Emirates
  • Til: Sri Lanka
  • Hotel: 4,5* Royal Palms Beach Hotel
  • Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”

   

  Hvordan man kommer til Hamborg

  Fra Danmarks grænse tager det mindre end to timer i bil til Hamborg. Alternativt kan man tage bussen fra København, hvor du kan rejse med FlixBus til kun 237 kr. og fra Jylland med Rødbillet.dk. Her kan du finde meget billige billetter fra forskellige byer i Jylland (bl.a. Aarhus, Aalborg, Kolding) til Hamborg. F.eks. koster en billet fra Aarhus kun 249 kr. (199 kr. for studerende). 

   

  Transport til hotellet

  Når du kommer til Colombo lufthavn kan du tage en bus (nr. 187) til Colombo Fort – det koster omkring 5 kr. Derefter kan du tage toget mod Galle/Matara og så stå af i Kalutara, det koster ca. 9 kr. Alternativt kan du også tage en taxa til hotellet. 

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *