• 24 nov 2019

  ALL INCLUSIVE ved Hurghada: 1 uge på et lækkert 5* strand-resort fra kun 2.684 kr. inkl. fly og all inclusive

  Vil du gerne på en vinterrejse med en masse sol og varme? Så læs med her! Hurghada er nemlig det ideelle vinterrejsemål for solhungrende, da du finder temperaturer på mellem 25 og 28 grader i vintermånederne. Hurghada er et fantastisk rejsemål, uanset om du ønsker at nyde det dejlige blå vand i Rødehavet, slappe af på en solseng eller tage på en spændende ørkenudflugt i lokalområdet. Og i dag har jeg fundet en pakkerejse med all inclusive på et 5* strand-resort til det skønne område, Makadi Bay, som ligger lige i nærheden af Hurghada. Med andre ord – du er i de perfekte rammer til at nyde en ferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af! What’s not to like?

  All inclusive-rejse til Makadi Bay
  november - marts
  fra2.684 kr.
  København
  Hurghada
  Luksus-rejse ved Hurghada
  inkl. et 5* strand-resort og all inclusive
  2.684 kr.

  Pakkerejse til Makadi Bay

  En luksus-pakkerejse til Hurghada – lyder det ikke bare tiltrækkende? Særligt med det vejr, vi har herhjemme i Danmark lige nu. Som jeg nævnte tidligere, har jeg fundet en pakkerejse på et superlækkert 5* strand-resort i området Makadi Bay – nemlig det 5* Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Exellence”).

   

  Her får du altså et resort, der ligger i nogle perfekte grønne omgivelser lige ved stranden. Resortet har et fantastisk flot og stort poolområde med intet mindre end 3 pools, hvor der både er noget for store og små. Derudover er der børneklub, tennis-, squash- og volleyballbaner og et fitnesscenter, som er til fri afbenyttelse. Så om du er typen, der gerne bare vil ligge ved poolen eller stranden, eller du er den aktive type – så er der det hele! Du kommer virkelig ikke til at mangle noget her. 

   

  Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, nu hvor du er på ferie, så har resortet også en wellnessafdeling (mod betaling), hvor du finder sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, massagebehandlinger og meget mere. 

   

  Resortet er som sagt et all-inclusive resort, så du behøver slet ikke at tænke på noget som helst under dit ophold. Her er der morgenmad, frokost, middag, snacks og drikkevarer inkluderet i prisen. Med dette tilbud kan du kun rejse fra København. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København fra lørdag den 30. november til lørdag den 7. december til kun 2.684 kr. pr. person. Tilbuddet er inklusive fly, ophold på det superlækre 5* resort og all-inclusive.

   

   

  OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det under “Priser & bestilling”. Som udgangspunkt viser siden nok kun tilbud for 2 personer. Hvis du gerne vil bestille et større værelse, skal du først ændre antallet af rejsende.

   

   

  Prisniveau

  • November: fra 2.684 kr.
  • December: fra 2.684 kr.
  • Januar: fra 3.724 kr.
  • Februar: fra 4.354 kr.
  • Marts: fra 4.504

   

  Hvis du vil afsted i vinterferien, så stiger priserne dog lidt. Du kan f.eks. rejse d. 08.02. – 15.02. (uge 7) til 6.094 kr. eller d. 15.02. – 22.02. (uge 8) til 5.254 kr. Priserne er pr. person ved en rejse for 2.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Når du booker din rejse, kan du tilkøbe tranfer for 230 kr. pr. person. Alternativt kan du tage en taxa, hvor turen vil tage omkring 30 minutter og koster ca. 25 kr.

   

   

  Visum i Egypten

  Der er visumpligt i Egypten, og dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter afslutningen af din ferie. Du kan købe et 30 dages turistvisum i lufthavnen til 25 dollars (ca. 161 kr.). Du kan læse meget mere om visum og pas på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

   

   

  Vaccinationer

  Hvis du gerne vil være helt opdateret på, hvilke vacciner du skal bruge, når du rejser til Egypten, så kig forbi sikkervaccination.dk.

   

   

  Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til ALL INCLUSIVE ved Hurghada: 1 uge på et lækkert 5* strand-resort fra kun 2.684 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Mohammed Ali says:

   Hej rejsespejder.

   Vi vil rigtig gerne af sted omkring den 23 december. Men det ser ret dyrt ud i den periode. Vil priserne fortsat sådan eller skal vi tage chancen og vente med at bestille?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Mohammed 🙂

    Priserne henover jul og nytår er generelt bare rigtig dyre. Det er de hvert år. Man kan godt være heldig at finde et godt tilbud ved at vente til kort før jul, men man løber samtidig en risiko. Der er jo også en risiko for, at priserne stiger, eller at rejsen bliver udsolgt. Så langt hen ad vejen handler det om, hvor stor en risiko man er villig til at løbe.

  2. Ida Jensen says:

   Kære rejsespejder! Tak for dit oplæg!!! Min kæreste og jeg har bestilt rejsen, og vi glæder os meget..

   Varme og taknemmelige hilsner fra os 

  Se pakketilbud her