Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 9.468 kr.
rsz_shutterstock_510781630
Pakkerejser

Luksusrejse til MALDIVERNE: 7 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 9.468 kr. inkl. fly, bagage og helpension

Pakkerejser |

Luksusrejse til MALDIVERNE: 7 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 9.468 kr. inkl. fly, bagage og helpension

Maldiverne! Hvem går ikke og drømmer om Maldiverne, der i den grad hører under kategorien drømmedestinationer! Midt i Det Indiske Ocean tæt på Ækvator finder du Maldiverne, der er en lille ø-stat på mindre end 300 km2 – men hvilke 300 km2!. Der er nemlig tale om 300 af de mest fantastiske km2, som jorden overhovedet har at byde på! Kridhvide sandstrande, turkisblåt vand og 30 graders varme året rundt.

Er Maldiverne på din bucket list, så får du her chancen for at krydse en af jordens ultimative paradis-destinationer af!

Drømmerejse til Maldiverne

november – marts

9.468 kr.

København ✈ Maldiverne

7 dage på Maldiverne

9.468 kr.

takeoffer.dk har jeg fundet et tidsbegrænset tilbud til en af jordens mest eftertragtede rejsedestinationer! Du kan nemlig komme til Maldiverne i en hel uge inkl. fly, 4* hotel og helpension til  rigtig billige penge. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet en rejse til 9.468 kr. pr. person (18.936 kr i alt) på datoerne 05.03. – 12.03. Men du kan rejse fra november til marts 2018, hvor tilbuddet findes til priser fra 9.500 til 12.000 kr. Prisen afhænger bl.a. af rejselængden – det er nemlig muligt at rejse i 7, 8, 9 eller 10 dage.

Prisen er måske i den høje ende i forhold til de rejser, jeg plejer at skrive om, men Maldiverne er simpelthen en uhyggeligt eftertragtet rejsedestination. Og så inkluderer dette tilbud et luksuriøst 4* hotel og helpension. De 9.468 kr. pr. person er derfor faktisk en superskarp pris.

Under dit ophold på Maldiverne skal du bo på det luksuriøse og meget anmelderroste 4* Plumeira Boutique (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence“), der ligger på øen Thinadhoo i spektakulære omgivelser tæt på stranden. Hotellet har et superflot indendørs poolområde, gratis wifi, og samtlige værelser er udstyret med aircondition, balkon med en vidunderlig havudsigt, badeværelse med bruser, badekar og hårtørrer. Herudover er der mange muligheder for udflugter og andre skønne oplevelser.

Tilbuddet slutter om 4 dage! Så du skal ikke vente alt for længe, hvis du vil gøre drømmen til virkelighed.

Rejsen indeholder

  • Fly fra København – Maldiverne (MLE) med Qatar, Aeroflot eller Air France tur/retur inkl. mellemlanding på ud- og hjemrejsen
  • 1 stk. håndbagage á 10 kg. og 1 stk. indchecket bagage á 25 kg.
  • 7 – 10 overnatninger (inkl. transporttid) på Plumeira Boutique
  • Ophold i Super Deluxe-dobbeltværelse med balkon og havudsigt
  • Helpension på hotellet
  • Adgang til hotellets lækre poolområde
  • Gratis Wi-Fi på hotellet

Transport til/fra lufthavnen

Transporten fra lufthavnen til hotellet er ikke inkluderet i prisen. Og eftersom hotellet ligger på øen Thinadhoo, ca. 78 km syd for Male, skal du sejle dertil. Maldiverne er ikke det værste sted til en sejltur, så det bliver uden tvivl en oplevelse i sig selv!

Takeoffer tilbyder selv, at du kan tilvælge en speedbådstransfer tur/reutr mellem hotellet og lufthavnen for 1.000 kr.

Der er imidlertid også billigere alternativer. Den billigste overhovedet er at sejle med færgen. Det koster 5 dollars – altså ca. 32 kr. Færgen sejler dog ikke så ofte, så vær opmærksom på, om færgeafgangene passer med dine fly. Du kan se ruteplanen for færgen her.

Alternativt kan du også booke en speedbådtransfer hos Plumeira Boutique. Det koster 130 dollars pr. person, hvilket svarer til ca. 823 kr. Du kan læse mere om hotellets speedbådtransfer her (tryk på “products” øverst på siden).

Ø- og hotel-indtryk

Luksusrejse til MALDIVERNE: 7 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 9.468 kr. inkl. fly, bagage og helpension

Luksusrejse til MALDIVERNE: 7 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 9.468 kr. inkl. fly, bagage og helpension

Luksusrejse til MALDIVERNE: 7 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 9.468 kr. inkl. fly, bagage og helpension

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Luksusrejse til MALDIVERNE: 7 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 9.468 kr. inkl. fly, bagage og helpensionLuksusrejse til MALDIVERNE: 7 nætter på et lækkert 4* hotel til kun 9.468 kr. inkl. fly, bagage og helpension

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud