• 13 feb 2020

  LUKSUSREJSE til Dubai og Phuket: 10 dage på 5* luksushoteller fra kun 5.635 kr. inkl. Emirates-fly og bagage

  Selvom du ikke er millionær, fortjener du stadig at leve som én – bare lige en gang i mellem! Det er dog lettere sagt end gjort. Og netop derfor får du her en hjælpende hånd. Jeg har nemlig i dag sammensat en fuldstændig vild luksusrejse til Dubai og Phuket, hvor beløbet på din bankbog ikke behøver at være syvcifret! Til at starte med er Dubai og Phuket begge lækre, eksotiske ferieparadiser på hver deres måde. Men jeg har i den grad tilført rejsen et ordentligt skud ekstra krydderi ved at finde flybilletter hos et af verdens bedste flyselskaber og to lækre femstjernede luksushoteller!

  Jetsetter-rejse til Dubai og Phuket
  slutningen af februar og hele marts
  5.635 kr.
  København
  Dubai og Phuket
  Billige fly til Dubai og Phuket
  inkl. indtjekket bagage
  3.846 kr.
  Hotel i Dubai
  f.eks. det 5* Ghaya Grand Hotel
  450 kr.
  Hotel i Phuket
  f.eks. det 5* Stay Wellbeing & Lifestyle Resort
  1.339 kr.
  Hotel
  450 kr.
  Fly
  3.846 kr.
  Hotel i Phuket
  1.339 kr.
  Total (pr.person)
  5.635 kr.

  Billige fly til Dubai og Phuket

  Udgangspunktet for hele rejsen er superbillige Emirates-fly fra København til Dubai og Phuket. Selvom der er tale om to forskellige destinationer, bestiller du begge billetter på samme booking. Det kan man gøre ved at vælge rundrejsebilletter, der tillader dig at inkludere flere destinationer på samme billet – og det har jeg gjort med disse billetter.

   

  Du kan finde disse billige billetter i slutningen af februar og hele marts, og i denne periode er der næsten frit valg ift. rejsedatoer. Det giver også meget god mening, da Emirates flyver mellem København og Phuket hver dag. Prisniveauet ligger generelt mellem 3.800 og 4.100 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg fundet billetter, hvor du flyver fra København til Dubai, fra Dubai til Phuket og fra Phuket tilbage til København. Flyvningerne finder sted på datoerne 16.03. – 18.03. – 27.03., og prisen er kun 3.846 kr. Fordi du flyver med Emirates, der er blandt verdens allerbedste flyselskaber, er forplejning, håndbagage og indtjekket bagage naturligvis inkluderet i prisen.

   

  Du bør være opmærksom på, at selvom flyvningen hjem fra Phuket til København teknisk set er den 27. marts, så er det i realiteten den 26. marts. Du flyver nemlig kl. 01.35. Herudover bør du også være opmærksom på, at flyvningen fra Dubai til Phuket foregår fra om aftenen den 18. marts (kl. 23.00) til morgenen den 19. marts (kl. 08.00). Og det er faktisk ret fedt – så sparer du nemlig en hotelovernatning 😉

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 16.03. – 18.03. – 27.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Første dato er CPH – DXB, anden dato er DXB – HKT og tredje dato er HKT – CPH)

  • 25.02. – 27.02. – 09.03.
  • 26.02. – 28.02. – 10.03.
  • 27.02. – 29.02. – 11.03.
  • 02.03. – 04.03. – 13.03.
  • 03.03. – 05.03. – 16.03.
  • 05.03. – 07.03. – 17.03.
  • 08.03. – 10.03. – 19.03.
  • 09.03. – 11.03. – 20.03.
  • 11.03. – 13.03. – 23.03.
  • 13.03. – 15.03. – 25.03.
  • 15.03. – 17.03. – 26.03.
  • 16.03. – 28.03. – 27.03.
  • 17.03. – 19.03. – 28.03.
  • 18.03. – 20.03. – 28.03.
  • 20.03. – 22.03. – 31.03.
  • Og mange andre kombinationer

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hoteller

  Rejseeksemplet ovenfor er en kombinationsrejse, hvor du både besøger Dubai og Phuket. Derfor får du brug for hoteller begge steder. Denne gang har jeg så fundet et par uforskammet flotte 5* luksushoteller – enjoy!

   

   

  Dubai

  Dubai er én kæmpestor magnet for jetsettere verden over. Og du skal selvfølgelig ikke føle dig udenfor, når du mænger dig med alle de rige i Mellemøstens hotspot for celebrities. Det kommer du bestemt heller ikke til, når du indlogerer dig på det hotel, jeg her har fundet. Det er nemlig det moderne 5* Ghaya Grand Hotel (5 ud af 5 på TripAdvisor), der ligger centralt i Dubai – bl.a. i gåafstand til Meaisem City Center Mall, der åbnede i 2015.

   

  Hotellets faciliteter inkluderer bl.a. swimmingpool, fem restauranter, tennisbane og store, komfortable værelser. Herudover er der et veludstyret fitnesscenter og en spa-afdeling med et bredt udvalg af forskellige behandlinger.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 2-nætters ophold fra mandag den 16. marts til onsdag den 18. marts til 900 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 450 kr. pr. person.

   

   

  Phuket

  Efter to nætter på et 5* luksushotel i Dubai ville det næsten være en krænkelse af dine menneskerettigheder, hvis du pludselig skulle nøjes med et snusket 3* eller 4* hotel i Phuket. Og det vil jeg selvfølgelig ikke byde dig.

   

  Derfor fortsætter rejsen ufortrødent med 7 nætter på det luksuriøse og nybyggede 5* Stay Wellbeing & Lifestyle Resort. Selvom hotellet blev bygget så sent som i 2019, har det allerede fået en del meget flotte anmeldelser (4,5 ud af 5 på TripAdivisor og 9,1 ud af 10 på booking.com). Og der er da også bare noget virkelig lækkert over et nybygget luksusresort, der byder på spritnye og supermoderne faciliteter over hele linjen!

   

  Stay Wellbeing & Lifestyle Resort har et stort fokus på bl.a. fitnessfaciliteter – hvilket helt konkret afspejler sig i et 1.000 kvadratmeter stort fitnesscenter. Du har også mulighed for at deltage i diverse gruppetræninger, yoga, styrketræning osv. Herudover finder du fire forskellige swimmingpools i det superflotte poolområde. Og er du mere til palmestrand, tilbyder resortet gratis shuttlebustransport til Nai Harn Beach. I det hele taget kan du se frem til at tilbringe en fantastisk uge i en fredfyldt, grøn luksusoase med topfaciliteter!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra torsdag den 19. marts til torsdag den 26. marts til 2.677 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.339 kr. pr. person.

   

  Som sædvanlig skal du altid være velkommen til selv at finde de hoteller, der passer bedst til dig. Og vil du gerne rejse i længere tid, kan du også sagtens finde flybilletter til det!

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Dubai

  Fra Dubai Lufthavn vil metroen ofte være den nemmeste måde at komme ind til centrum på. Togene kører ca. hvert 10. minut fra terminal 1 og 3 i tidsrummet fra 5.50 til midnat. Der er kun 2 linjer – rød og grøn – så metroen er bestemt nem at bruge. Du kan købe billetter på stationerne ved lufthavnen, og prisen afhænger af, hvor langt du skal. Vi snakker dog om meget overkommelige priser. Du ankommer dog ret sent, så jeg vil anbefale en taxi. Der er ca. 30 km fra lufthavnen til hotellet, så det burde koste et sted mellem 150 og 200 kr.

   

  Du kan læse mere om dine transportmuligheder fra lufthavnen her.

   

   

  Phuket

  I bil er der ca. 40 minutters kørsel fra lufthavnen. Hvis I splejser om en taxi, burde det ikke blive alt for dyrt. Resortet tilbyder også privat lufthavnstransport fra 1.300 baht pr. vej (287 kr.).

   

   

  Billeder fra hotellerne

  Ghaya Grand Hotel

   

   

  Stay Wellbeing & Lifestyle Resort

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  29 kommentarer til LUKSUSREJSE til Dubai og Phuket: 10 dage på 5* luksushoteller fra kun 5.635 kr. inkl. Emirates-fly og bagage

  1. Jacob says:

   Noget af en flyrejse

   Du bør være opmærksom på, at selvom flyvningen hjem fra Phuket til København teknisk set er den 27. marts, så er det i realiteten den 26. november.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jacob 🙂

    Ja, det må man sige :O Heldigvis skulle der stå marts i stedet for november 😉

  2. Amal says:

   Hej 😉
   Hvis jeg køber den rejse og vil rejse den 9/9/2019 til to personer hvornår er man så tilbage til dk og hvor meget koster det nu når det artikel er iver en uge gammel? Og jeg vil høre ang. transport fra lufthavnen er det såden man kan tilkøbe det med rejsen ? På forhånd tak 😉

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Amal 🙂

    Ift. rejsens længde har du selv indflydelse på, hvilken dato du vælger til returflyvningen. Nu hvor artiklen er over en måned gammel, kan priserne have ændret sig meget, men faktisk kan du stadig finde billige billetter 🙂

    Du kan fx flyve fra CPH til DXB den 9/9, fra DXB til HKT den 11/9 og fra HKT til CPH den 19/9 til 3.618 kr. 🙂

    Transporten til og fra lufthavnene skal du selv stå for på denne rejse, men det burde være rimeligt overskueligt i både Dubai og Phuket 🙂

    • Amal says:

     Bestiller i rejsen for os hvis det er, eller skal jeg gør det selv? Er der præcis dato på den deal forsvinder eller?

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej Amal 🙂

      I skal selv bestille rejsen. Rejsespejder er blot en blog, hvor jeg finder billige rejsetilbud online. Så er det op til folk selv at booke tilbuddene, hvis de gerne vil afsted. Med dette tilbud burde der være mulighed for at lege lidt med datoerne 😉

  3. Nick says:

   Har du set rejser med længere varighed fx 2 nætter i Dubai og 10 i Phuket?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Nick 🙂

    Som jeg skriver i artiklen, har jeg selv haft held med at finde billige billetter på kombinationer af: søndag – tirsdag – tirsdag/onsdag/torsdag. Men jeg vil da anbefale dig at prøve dig lidt frem og se, hvad du kan finde 😉

  4. Line says:

   Hej. Øverste link til flybilletter virker ikke. Line

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Line 🙂

    Tak at gøre mig opmærksom på problemet!

    Jeg har rettet linket, så det nu henviser til skyscanner i stedet for travelmarket – prisen er ca. den samme 😉

  5. Kasper says:

   Hvor lang tid vil du tro at man kan få rejsen til denne pris ?

   Bare om den skal bestilles nu eller om man kan vente nogle måneder?

   God dag

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Kasper 🙂

    Mit allerbedste råd ift. rejsetilbud er altid, at du skal slå til, så snart du ser et godt tilbud! Hvis du finder et godt tilbud, vil det med meget stor sandsynlighed ikke holde prisen alt for længe. Og faktisk undrer det mig lidt, at man stadig kan finde flybilletterne til denne pris (hotellerne er dog steget lidt på de datoer, jeg bruger i eksemplet).

    Så hvis du gerne vil afsted på denne rejse, bør du ikke vente alt for længe med at bestille – du risikerer i hvert fald, at priserne stiger. Og omvendt er chancen for, at priserne falder yderligere ret små 🙂

  6. Bettina says:

   Hej

   Vi vil gerne til Phuket i april. Fx 8/4-22/4. Har du set et godt tilbud dertil?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Pia 🙂

    Det har jeg ikke i skrivende stund. Men du kan tro, at jeg holder øje 😉

    Jeg vil anbefale dig at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker 😉

    Du kan downloade den her: https://rejsespejder.dk/apps/

  7. Pia says:

   Hej
   Så skal vi Luxusrejse igen jeg bestilte dog på Emirates, og sparede en smule.
   Sidste gang vi slog til, var på en rejse til Seychellerne, også med Emirates til 2915,- En kæmpe og fuldstændig fantastisk oplevelse.
   Tusind tak for en fed hjemmeside, så bliv endelig ved
   Venlig hilsen Pia

   • Rejsespejder says:

    Hej Pia,
    det lyder SÅ lækkert! Håber I får en skøn tur :).
    Og MANGE tak for dine pæne ord om Rejsespejder – det betyder virkelig meget!

  8. Diana says:

   Det bliver vel lidt svært at nå metroen i Dubai inden midnat… Alternativ??

  9. Iben says:

   Hej .. jeg synes ikke at linket til fly virker . Det er det forkerte flyselskab , og jeg kan også kun se afgangen fra Kbh til Dubai ? 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Iben,

    Det burde virke nu 😉 Hvis du prøvede at se billetterne far din mobil, kan det også have været årsagen. Momondos mobil-app fungerer ikke altid lige godt – der er det altid bedre at bruge en pc 😉

    • Julie says:

     Jeg sidder på PC og kan ikke få flylinket til at virke. Den siger flyafgangene ikke eksistere selvom jeg prøver flere kombinationer.

     • Rejsespejder says:

      Hej Julie,

      jeg har nu ændre linket så den henviser til en anden hjemmeside (Skyscanner) og det burde meget gerne virke nu fra både PC og mobil :).

  10. Jacob says:

   Kan man få det til at passe med f.eks 16 dage eller der omkring for en lidt ekstra pris ? Mvh Jacob

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Jacob,

    Jeg prøvede lige selv at ændre lidt på datoerne inde på momondo, og du kan godt tilpasse rejselængden og få billetter til nogenlunde samme pris 😉

    Prøv fx med datoerne: 07.10. – 14.10. – 23.10.

    Det giver ca. 16 dage og en pris på 3.810 kr. 😉

    Den største prisstigning vil derfor komme fra hotellerne, fordi du skal betale for flere nætter – men flybilletterne har næsten samme pris, selvom du forlænger rejsen 🙂

  11. Peter says:

   Hej
   Er der et tlf nr hvor man kan kontakte jer.
   Mvh
   Peter

  12. Lene says:

   Undskyld 🙂 har fundet ud af det – Momondo 🙂

   • Rejsespejder says:

    Hej Lene,
    tak for din kommentar. Kunne godt se at linket i knappen ikke virkede, så det er fikset nu. Tak for info :).

  13. Lene says:

   Hej. På hvilken hjemmeside finder du de billige billetter ? Når jeg trykker på linket til fly virker det ikke 🙂