Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 1.398 kr.
NH-Marbella-banner-2
Pakkerejser

Rejse til Marbella: 5 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.398 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Pakkerejser |

Rejse til Marbella: 5 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.398 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Hvad siger du til en solrig rejse til Costa del Sol? Denne smukke kyststrækning i det sydlige Spanien lever (næsten) altid op til sit navn, og som sol- og stranddestination har Costa del Sol bare hele pakken. Dejlig sol, grønne palmer, utallige middelhavsstrande og et varmt, subtropisk klima. Selv om vinteren kan du slappe af i dejlige, lune temperaturer. Det hele harmonerer bare rigtig godt sammen! Og for lige at sætte prikken over i’et har jeg i dag tilmed fundet billige flybilletter til Malaga og et superbilligt tilbud på et lækkert firestjernet hotel ved Marbella. Ikke dårligt! ☀️

Rejse til Marbella

oktober – marts

fra

1.398 kr.

Aarhus, Billund, København og Aalborg ✈ Malaga

Hotel ved Costa del Sol

994 kr.

Billige fly til Malaga

254 kr.

Billund

København

Lejebil

150 kr.

Hotel

994 kr.

Fly

254 kr.

Andet

150 kr.

Total (pr. person):

1.398 kr.

Rejse til Marbella – hotel

Costa del Sol byder på mange lækre feriebyer – næsten som perler på en snor. Men af alle disse funklende perler skinner Marbella bare lidt ekstra.

Derfor har jeg i dag fundet et skønt hotel i den luksuriøse ferieby – nærmere bestemt det firestjernede hotel NH Marbella (4 ud af 5 på Tripadvisor)

Med en skøn beliggenhed blot 5 minutters gang fra strandpromenaden og med 20 minutters gang til bymidten af Marbella har du skønne oplevelser inden for kort afstand. Er du et rigtigt luksusdyr, kan du også på 10 minutter køre til Puerto Banús, som er kendt for sine store yachts og dyre designerbutikker.

Foruden luksuriøse omgivelser byder NH Marbella også på afslapning og velvære. Her har du mulighed for at nyde et lækkert måltid mad eller en iskold drink i hotellets restaurant og bar. Bagefter kan du forbrænde hele molevitten i hotellets fitnesscenter, hvis du er den sporty type. Du kan også tage en slapper, og slå mave ved hotellets udendørs poolområde.

Når dagen går på hæld, og det er tid til at trække sig tilbage, kan du gøre dette i velindrettede værelser med gode faciliteter som aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis wi-fi.

Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i en rejse fra søndag den 10. december til fredag den 15. december. På disse datoer koster et topersoners værelse i alt 1.987 kr. Ved en rejse for to personer bliver prisen derfor kun 994 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Costa del Sol, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

Marbella

Marbella

Marbella

Rejse til Marbella – fly

Hvis du gerne vil flyve til Costa del Sol, er det ofte billigst at flyve til Malaga. Og fra Danmark kan du flyve direkte til Malaga fra både Aarhus, Billund, København og Aalborg.

Fra København er der konkurrence mellem flyselskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian, Vueling og SAS – og den slags er altid godt for prisniveauet. Derfor kan du ofte finde returbilletter i prislejet 450 til 800 kr. og direkte afgange alle ugens dage.

Fra Billund kan du flyve med Ryanair. Her er der fra november afgange mandage, torsdage og lørdage. Prisniveauet ligger ca. på 450 – 1.000 kr.

Fra Aarhus, som faktisk er den billigste jyske afrejselufthavn p.t, er der fra november direkte afgange på fredage og søndage. Priserne svinger mellem 250 – 900 kr. for de billigste returbilletter.

Du kan også sådan set også flyve fra Aalborg, hvor Norwegian flyver direkte på onsdage og lørdage. Herfra skal du dog forvente at slippe mellem ca. 1.500 og 2.000 kr. for returbilletter.

Jeg har i dette eksempel taget udgangspunkt i en afgang hos Ryanair fra Aarhus fra søndag den 10. december til fredag den 15. december. På disse datoer koster billetter kun 254 kr.

Flybilletter hos både easyJet, Ryanair og Norwegian inkluderer altid et styk håndbagage, som skal placeres under sædet foran dig. Vil du gerne tilkøbe ekstra bagage, er det som regel billigst at tilkøbe bagagen direkte gennem flyselskabet.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Direkte afgange alle ugens dage

Fra Billund

  • Direkte afgange mandage, torsdage og lørdage

Fra Aarhus

  • Direkte afgange fredage og søndage

Rejse til Marbella – lejebil

Jeg vil som udgangspunkt næsten altid anbefale en lejebil til Costa del Sol.

På denne måde kommer du nemt fra lufthavnen til dit hotel, og du har mulighed for at opleve hele den spanske solkyst.

Ovenfor har jeg for eksempel fundet en lejebil til kun 150 kr. per person (300 kr. i alt) for hele rejseperioden.

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Oplevelser ved Costa del Sol

På din rejse til Costa del Sol står oplevelserne nærmest i kø, for selvom Costa del Sol er kendt for at være en soldestination, er der også mange spændende oplevelser, du ikke må gå glip af.

I nærområdet kan du udforske den eksklusive og berømte Marina Puerto Banús. Marinaen blev grundlagt i 1970 af den lokale ejendomsudvikler José Banús, og siden er marinaen vokset og blevet et af de mest luksuriøse og kendte feriesteder i Spanien. Her kan du opleve store luksusyachter, barer, restauranter og high-end butikker som Louis Vuitton, Gucci og Dolce & Gabbana.

Puerto Banús

Marbella

En lille halv times kørsel fra Marbella finder du byen Mijas, som er en af de mange smukke, hvide landsbyer, som ligger halvvejs oppe ad bjergene. Her kan du opleve de smukkeste hvidkalkede huse med stenbelagte gader og arabiske gårdhaver.

Mijas

Marbella

Du kan også vælge at besøge det britiske oversøiske territorium Gibraltar. En af grundende til at Gibraltar er blevet et populært turistmål, er blandt andet den 426 meter høje klippe, hvor du har en imponerende udsigt til både Europa og Afrika. Derudover kan du hilse på de drilske berberaber, som byder dig hjerteligt velkommen.

Du kan også gå på opdagelse i Gibraltars spændende historie, shoppe eller nyde et måltid mad eller en kold drink på en de mange barer og restauranter i området.

Gibraltar

Marbella

Flere oplevelser ved Costa del Sol

Jeg kan også anbefale dig at hoppe ind på getyourguide.dk, hvor du kan finde endnu flere spændende oplevelser til din rejse.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Rejse til Marbella: 5 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.398 kr. p.p. inkl. fly og lejebilRejse til Marbella: 5 nætter på et lækkert 4* hotel fra kun 1.398 kr. p.p. inkl. fly og lejebil

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud