04 jun 2018

Luksusferie på Rhodos: 1 uge på et 5* hotel fra kun 2.134 kr. inkl. fly, transport og halvpension

5* solferie i luksuriøse omgivelser – lyder det ikke som sagen? Jeg har i dag fundet et lækkert pakketilbud til græske Rhodos, der er den største af De Dodekanesiske Øer. Med en rig historie og et perfekt middelhavsklima er Rhodos en fortræffelig feriedestination – især når man finder tilbud til ca. 2.100 kr. for 5* hotel, fly, transport og halvpension!

Lukus på Rhodos
juni - oktober
fra2.134 kr.
Billund og København
Rhodos
Luksuriøs solferie på Rhodos
inkl. 5* hote, fly, transport og halvpension
fra2.134 kr.

sunweb.dk har jeg netop fundet dette superlækre pakketilbud på det 5* Hotel Rodos Palace (3,5 ud af 5 på TripAdvisor).

Det luksuriøse hotel ligger fornemt placeret ved Det Ægæiske Hav og byder på elegante værelser. Herudover har du 3 udendørs pools og hele 5 restauranter, barer og lounger til rådighed – ikke værst når opholdet er med halvpension! Alle gæster har desuden gratis adgang til spafaciliteterne.

Selvom du har 3 pools på hotellet, så har du kun 500 m ned til den lange sandstrand ved Ialyssos. Og den charmerende og meget velbevarede gamle bydel i Rhodos ligger kun en kort køretur væk.

Rejsen findes fra juni til oktober, og det er muligt at flyve fra Billund og København. De billigste rejser finder du i juni, hvor jeg f.eks. har fundet den fra Billund allerede i morgen den 05.06. – 12.06. til kun 2.134 kr. pr. person ved en rejse for 2. Og faktisk er rejsen endnu billigere, hvis I er 3 personer – så kan I komme afsted til kun 1.993 kr. pr. person!

Nu er det selvfølgelig ikke sikkert, at du kan rejse allerede i morgen, og heldigvis kan du også finde tilbuddet billigt på en række andre datoer. F.eks. den 15.06. – 22.06. til kun 2.259 kr. pr. person ved en rejse for 3. Selv i juli kan du i skrivende stund finde rejsen helt ned til 4.027 kr. pr. person ved en rejse for 3 og 4.287 kr. pr. person ved en rejse for 2 (den 31.07.). I august kan du finde priser fra 3.616 kr. pr. person.

Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer disse priser både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. Denne rejse inkluderer herudover også halvpension.

 

OBS! Hvis du gerne vil ændre antallet af rejsende, kan du gøre det oppe til venstre lige under “Beskrivelse”. Som udgangspunkt viser siden nok 2 voksne, så hvis du vil bestille et større værelse, skal du ændre antallet af rejsende, før Sunwebs kalender viser dig alle mulighederne.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her