Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 3.960 kr.
Vell-Mari-Hotel-Resort-Can-Picafort-Mallorca-Banner
Pakkerejser

Mallorca med all inclusive: 1 uge på et 4* hotel fra kun 3.960 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Mallorca med all inclusive: 1 uge på et 4* hotel fra kun 3.960 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Mallorca er ikke en klassiker for ingenting! Der er jo tale om en naturskøn ø i Middelhavet fyldt med palmeklædte sandstrande i verdensklasse. Så allerede her har vi grundopskriften på en lækker, solrig badeferie! Smid så et hyggeligt hotel og en omgang all inclusive oveni, og du er rigtig godt kørende! Lyder det som noget for dig, har jeg fundet en pakkerejse til Mallorca med all inclusive, der nok skal vække begejstring 

Solferie på Mallorca

august – oktober

fra

3.960 kr.

København, Billund, Aalborg og Hamborg ✈ Mallorca

Pakkerejse til Mallorca

Pakkerejse til Mallorca med all inclusive

Fly tur/retur til Mallorca, lækkert hotel, beliggenhed i smukke omgivelser tæt ved stranden og all inclusive. Det lyder ikke som nogen dårlig måde at tilbringe en uge på! Og dette er faktisk lige præcis, hvad jeg har fundet i dag.

 

Det drejer sig om en pakkerejse til det firstjernede Vell Mari Hotel & Resort (4,5 ud af 5 på Tripadvisor).

 

Hotellet ligger i Ca’n Picafort på Mallorcas nordkyst i den smukke Alcudiabugt. Ca’n Picafort er en hyggelig og rolig ferieby med en lang sandstrand og et udvalg af hyggelige restauranter og butikker. Skal der ske lidt mere, kan du med fordel tage en smuttur til feriebyen Alcudia, som ligger 12 kilometer fra hotellet.

Hotellet ligger tæt på både strand og by. Du har altså alt det, som du skal bruge i gåafstand. Beslutter du dig for at tage en tur til stranden, kan du springe i bølgerne, kun 10 minutter efter du har forladt dit hotelværelse.

På hotellet kan du fornøje dig med et væld af faciliteter. Her er nemlig både et stort og roligt poolområde samt et område med en børnepool. Med andre ord er der noget for en hver smag.

Derudover du brænde krudt af på hotellets tennis-, fodbold- og volleyballbaner. Så der er også god mulighed for at være lidt sporty på ferien. Efterfølgende kan slappe af og nyde hotellets wellnessafdeling, hvilket jo bare er et toplækkert plus. 

Du bor i ferielejligheder med eget tekøkken, hvilket jo altid er lækkert. Dog må du endelig ikke glemme at udnytte, at du har all inclusive under dit ophold. Måske med en iskold drink i hotellets bar? Salud!

 

Pakkerejse til Mallorca med all inclusive – priser og bestilling

Jeg har fundet tilbuddet hos Sunweb.

Det er muligt at flyve fra København, BillundAalborg og Hamborg.

P.t. er der stadig afgange tilbage i august, september og oktober. Men Mallorca er en populær destination, så det begynder så småt at tynde ud ift. billige afgange.

Lige nu kan du dog finde billige afgange i f.eks. oktober, hvor du bl.a. kan finde rejsen (fra CPH) tirsdag den 3. oktober fra kun 3.960 kr. pr. person.

Prisoversigt (pr. person)

  • August: 7.539 kr.
  • September: 5.236 kr.
  • Oktober: 3.960 kr.

OBS: Går du og leder efter en rejse her og nu, bør du holde øje med min afbudsrejseside. Der kan du nemlig se, hvilke afbudsrejser jeg har fundet i dag – og den side opdaterer jeg dagligt 

Mallorca med all inclusive

Mallorca med all inclusive

Mallorca med all inclusive

Mallorca med all inclusive

Oplevelser på Mallorca

Selvom Mallorca først og fremmest handler om sol og strand, så gemmer øen faktisk på en række fantastiske attraktioner og oplevelser. Du kan bl.a. komme på udflugter til diverse grotter, tage på forskellige bådture med frokost eller begive dig ud på en off-road ATV-tur med snorkling på programmet!

Ture og aktiviteter

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Mallorca med all inclusive: 1 uge på et 4* hotel fra kun 3.960 kr. p.p. inkl. fly og all inclusiveMallorca med all inclusive: 1 uge på et 4* hotel fra kun 3.960 kr. p.p. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud