• 21 jun 2018

  Luksusferie på Mallorca: 1 uge på et 5* hotel ved stranden til kun 3.285 kr. inkl. fly og morgenmad

  Mallorca er ikke en klassiker for ingenting! Der er jo tale om en ø i Middelhavet. Så allerede her har vi grundopskriften på en lækker, solrig badeferie! Men hvis du i år godt kunne tænke dig at pifte turen til Mallorca lidt op, hvorfor så ikke gøre det med stil og finde et kæmpestort hotelresort med 5 funklende stjerner? Så slipper du også for den trivialitet at skulle bade i den samme pool hver dag 😉

  5* på Mallorca i skolernes sommerferie
  juli
  3.285 kr.
  Aalborg, København og Billund
  Mallorca
  Billige fly til Mallorca
  inkl. 6 kg håndbagage
  499 kr.
  se andre datoer nedenfor
  Hotel på Mallorca
  f.eks. det 5* Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa
  2.786 kr.
  Hotel
  2.786 kr.
  Fly
  499 kr.
  Total (pr.person)
  3.285 kr.

  Hotel

  5* hoteller på Mallorca i juli plejer at koste det hvide ud af øjnene. Denne gang er det dog lykkedes mig at finde et godt tilbud på det 5* Blau Privilege PortoPetro Beach Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) på trivago.dk.

  Hotellet ligger, som navnet antyder, i Portopetro på Mallorcas østkyst. Blau Privilege ligger helt ude ved vandet med en vidunderlig udsigt over Middelhavet, så beliggenheden er ganske upåklagelig. Selvom stranden aldrig er mere end end kort gåtur væk, byder hotellet stadig på adskillige poolområder (både udendørs og indendørs) og fine spafaciliteter. Så badeforholdene er helt i top!

  Tidligere gæster har generelt været meget begejstrede for hotellet. Alt fra personalet og værelserne til morgenmaden får rigtig pæne ord med på vejen.

  Prisen for en hel uge inklusive morgenmad er 5.572 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.786 kr. pr. person. Vil du gerne selv finde et hotel på Mallorca, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg fundet billige fly til Mallorca. Fra Aalborg (hvor der er gratis parkering) kan du fra den 03.07. – 10.07. finde flybilletter hos Spies til kun 499 kr. Fra København koster billetterne 799 kr. Billetterne inkluderer som udgangspunkt 6 kg håndbagage, men hvis du vil have 14 kg ekstra indtjekket bagage med, koster det kun 250 kr. tur/retur.

  På nuværende tidspunkt er det desværre kun muligt at finde rigtigt billige afgange i starten af sommerferien. Udover den ovenstående rejse fra den 03.07. – 10.07. kan du også finde billetter fra den 30.06. –  07.07. til 799 kr. fra København og til 848 kr. fra Billund. Og fra den 05.07. – 12.07. kan du flyve fra Billund til 760 kr.

   

  Charter -alternativ

  1 uge på det 5* SENTIDO Mallorca Palace
  inkl. fly
  4.699 kr.
  OBS! Ude til venstre kan du vælge 5 stjerner. Hvis du gør det, vises SENTIDO Mallorca Palace øverst!

  Et andet godt bud på en lækker luksusferie på Mallorca kunne være det superlækre 5* SENTIDO Mallorca Palace (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Her har jeg fundet et pakketilbud fra Spies, hvor du både får fly og 1 uge på det lækre hotel til kun 4.599 kr. pr. person.

  Hotellet har en aldersgrænse på 16 år, så dette tilbud egner sig godt til voksne, der drømmer om en luksuriøs ferie i børnefri omgivelser. Også her får du et superlækkert poolområde og en beliggenhed lige ved stranden.

  Som du kan se på billedet ovenfor, har jeg fundet tilbuddet fra København den 30.06. – 07.07.

   

  OBS! Ude til venstre inde på travelmarket kan du vælge 5 stjerner. Hvis du gør det, vises SENTIDO Mallorca Palace øverst. Så slipper du for at scrolle ned.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Begge hoteller ligger på østkysten, og det tager ca. 1 times tid at køre til dem begge. Du kan godt benytte dig af offentlig transport, men en lejebil er så billig, at alt andet ikke rigtigt kan svare sig.

   

  Lejebil

  skyscanner.dk kan I for ca. 116 kr. pr. person leje en bil i en hel uge. På den måde har I transporten klar, så snart I ankommer til Mallorca. Herudover har I også en bil til rådighed til at udforske noget mere af den fantastiske middelhavs-ø under hele jeres ferie – ren win-win!

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel