• 28 mar 2017

  Luksus i Thailand: 10 dage i Khao Lak på et 4,5* strandhotel til kun 4.527 kr. inkl. morgenmad og fly

  Nu hvor vejret er lidt gråt og trist i dag, så kan jeg ikke lade være med at drømme mig væk til varme, sol og strand … I dag går turen til Khao Lak i Thailand – kun 1,5 times kørsel fra Phuket men med en meget mere rolig og afslappet stemning end det man kender fra Phuket.  Her er der kilometervis af fantastisk sandstrand med palmer og skønt badevand. Hvis du er til lidt action, så kan jeg anbefale, at du tager en bådtur til den nærliggende øgruppe Koh Similan, hvor du både kan snorkle og dykke rundt i de farverige koralrev – måske du er heldig at spotte en rokke eller en skildpadde. Kan du ikke få nok af natur, så ligger nationalparken Khao Sok ca. 60 km. væk og her kan du gå på opdagelse blandt vilde dyr og tropiske planter med både vandreture, måske en lille kanotur eller en badetur ved et vandfald.

   

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super dejlige 4,5* Kantary Beach Hotel Villas & Suites (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger direkte ud til stranden med et privat strandområde og derudover kan du nyde et skønt udendørspoolområde og fitnesscenter. Et dobbeltværelse i 9 nætter inkl. morgenmad koster 2.583 kr., dvs. 1.292 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se mere her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes mange andre muligheder for hoteller i Khao Lak. Du kan se mere her for en oversigt, så du kan finde det hotel, der passer bedst til dig.

  HOTELLER I KHAO LAK

   

  Fly

  Thai Airways holder lige nu fødselsdags-udsalg (udsalget slutter den 30.03), hvilket gør, at du kan finde billige billetter til Phuket. De billigste billetter finder du i september og oktober. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København til Phuket d. 25.09. – 05.10 til kun 3.235 kr. inkl. 30 kg. bagage. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du skal booke billetter til mindst 2 personer, hvis du vil rejse til denne pris.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 24.05. – 01.06.
  • 01.06. – 10.06.
  • 02.09. – 12.09.
  • 06.09. – 20.09.
  • 16.09. – 26.09.
  • 25.09. – 05.10.
  • 25.09. – 09.10.
  • 16.10. – 25.10.
  • og andre

   

  Hotel inkl. morgenmad

  1.292 kr.

  Fly

  3.235 kr.

  TOTAL pr. person

  4.527 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det tager ca. 1 time og 20 min. at køre fra Phuket lufthavn til Khao Lak. Du kan tage en taxa til ca. 1700 Bath (ca. 340 kr.). Hotellet kan også arrangere lufthavnstransfer, så skal du bare kontakte dem. Det er også muligt at tage en bus, dette tager ca. 3 timer – her skal du til Phuket by og derfra videre med offentlig bus til Khao Lak.

   

  Vejret

  Regnsæsonen i Phuket og omegn er fra juni til slutningen af oktober. Men det betyder ikke, at man ikke kan rejse til området. Tværtimod – som utallige rejseblogs og rejsesider har skrevet før mig, er en rejse til Phuket i lavsæsonen et hit og bliver også mere og mere populært! For det første sparer du mange penge. Desuden betyder regnsæsonen ikke, at det regner 24 timer i træk (hvis det overhovedet regner), og det kan slet ikke sammenlignes med regnvejr i Danmark. Hvis det regner, så regner det kraftigt i korte perioder (mest om for- eller eftermiddagen) og så skinner solen resten af dagen. Der er selvfølgelig aldrig garanti for vejret (heller ikke i tørsæsonen), men hvis du vil væk fra det danske efterårsvejr og nyde lækre luksushoteller til meget få penge, så kan en tur i september eller oktober varmt anbefales.

   

  Pas og visum

  • Visumfrit op til 30 dage for turistrejser. Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Luksus i Thailand: 10 dage i Khao Lak på et 4,5* strandhotel til kun 4.527 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Henning says:

   Rigtig god site i laver for os, glæder os til at du finder gode priser til Phuket i december/ januar 2017/18

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Henning,

    Tusind tak for rosen – det varmer! Jeg skal nok holde godt øje med gode priser og tilbud til Phuket i den periode 🙂

  2. Charlotte Bonde says:

   Tænker du det er realistisk at finde billige flybiletter i slut juli start august? 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Charlotte,

    Jeg tror desværre det bliver svært at finde billige fly lige i den periode, da det er midt i en af de mest travle rejseperioder. Men jeg holder selvfølgelig øje med flypriserne til Thailand og skal nok skrive her på bloggen, hvis der dukker noget fedt og billigt op 🙂

  3. Tina Baunskilde says:

   Hejj, 🙂 tror du der kommer lige så billige fly billetter igen? vi var for sent ude med at bestille desværre, og sys ikke jeg kan finde andre steder de er så billige.

    

   Mvh Tina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Tina,

    Du kan stadig nå at booke disse flybilletter – udsalget slutter i dag 🙂 Jeg har lige tjekket og prisen holder stadig, du skal bare huske, at du skal søge og booke til mindst 2 personer 🙂