• 14 apr 2017

  Luksus på Bali: 11 dage på et lækkert 4* hotel til kun 4.441 kr. inkl. fly og bagage

  Er du klar til en paradisferie uden lige? Så skal du tage til Bali! Her er landskabet frodigt med tropiske planter, mægtige vulkaner, farverige blomster og smukke plateauer af rismarker. Klimaet er omkring de 30 grader året rundt, så det er en oplagt feriedestination når vi nærmer os de kolde måneder i Danmark. Om du er på udkig efter en badeferie, familietur, eventyr og oplevelser eller surferferie, så er Bali stedet!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 4* The Kana Kuta hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet har et lækkert poolområde, fitnesscenter, 2 restauranter på stedet, 5 minutters gang til nærmeste shoppingcenter og kun 1,5 km til den skønne Kuta Beach. Et deluxe-værelse i 11 nætter koster 2.745 kr., dvs. 1.373 kr. pr. person ved en rejse for 2. Se mere her for hoteller med enkeltværelser.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Bali har et væld af hoteller – om du er til små, hyggelige B&Bs eller om det skal være 5* luksus, så har denne ø det hele. Du kan se det store udvalg her og finde det hotel, der passer dig bedst.

  HOTELLER PÅ BALI

   

  Fly

  I dag har jeg fundet meget billige billetter til Bali. Du flyver med Xiamen Air fra København eller Aalborg til Bali til omkring 3.000 kr.  Rejsetiden på 30 timer ser umiddelbart måske lidt voldsomt ud, men det er fordi du har en lang mellemlanding i Xiamen. Xiamen Air tilbyder gratis hotelværelser på alle ”layover” over 6 timer (se mere nedenfor). Og når man tænker over, at den korteste forbindelse mellem Danmark og Bali knap 17 timer, så er dette tilbud faktisk ikke dårligt, da man deler den lange tur til Bali op og selve tiden på flyet er næsten den samme. Og som bonus får du en ”gratis”-tur til Kina (Xiamen er en 72-timer-visum-fri by, så du behøver ikke at have et kinesisk visum).

  De billige fly findes i november. Du kunne f.eks. tage af sted fra Aalborg fra d. 11.11. – 24.11. til kun 3.068 kr. inkl. 23 kg bagage. Selvfølgelig findes der også andre (dyrere) muligheder for at komme til Bali uden den lange stop i Kina (dog altid med mellemlanding). Singapore Airlines flyver fra København til Bali med en rejsetid på ca. 17 timer og med Qatar Airways tager det ca. 18-19 timer.

  FLY FRA AALBORG

  FLY FRA KØBENHAVN

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Aalborg d. 11.11. – 24.11.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra Aalborg

  • 28.10. – 14.11.
  • 04.11. – 14.11.
  • 04.11. – 21.11.
  • 11.11. – 21.11.
  • 11.11. – 24.11.
  • 11.11. – 28.11.

   

  Fra København

  • 04.11. – 14.11.
  • 11.11. – 21.11.
  • 11.11. – 24.11.
  • 15.11. – 24.11.

   

  Hotel 

  1.373 kr.

  Fly

  3.068 kr.

  TOTAL (per person)

  4.441 kr.

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet ligger super tæt på lufthavnen – kun 4 km. herfra. Derfor vil jeg anbefale dig at tage en taxa (det koster ca. 15 kr.).

   

  Xiamen Air layover

  Som en meget lækker service tilbyder Xiamen Air gratis hotelværelser på alle layover over 6 timer i Xiamen. Du kan læse mere om det her under punktet "transfer accomadation". De eneste krav de stiller er at "layoveren" skal være længere end 6 timer og er gyldigt i alle billettklasser undtagen G og Z (billetklassen til denne rejse er U og S). Hvis du har spørgsmål kan du selvfølgelig også selv ringe til Xiamen Airlines.

   

  Pas og visum

  Turistvisum til Bali (Indonesien) kan opnås ved indrejse med gyldighed optil 30 dage og dit pas skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed (det koster 35 dollars, ca. 245 kr.). Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  8 kommentarer til Luksus på Bali: 11 dage på et lækkert 4* hotel til kun 4.441 kr. inkl. fly og bagage

  1. Betina olesen says:

   Hej. Kan det godt passe at jeg ikke længere kan finde tilbuddet? Har du nogen erfaring med at priserne stiger dramatisk når man tilføjer børn?

   pft Betina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Betina,

    Ja, det ser desværre ud til, at Xiamen Airs billetter er væk. Du kan dog stadig flyve nogenlunde billigt fra København 🙂 Ved børn over 2 år gælder voksen-priser vedr. flybilletter.

  2. Nanna says:

   Hvordan og hvor finder du flybilletter til omkring 3000 kr? Jeg synes kun jeg kan  finde billetter til 5000 kr, selvom Skyscanner skriver at den vejledende pris er omkring 3000?

   På forhånd tak for hjælpen  🙂 

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Nanna,

    Når du bruger skyscanner er de første priser på siden vejledende – da skyscanner bliver opdateret hver 14. dag, så kan man godt være uheldig, at priserne kan være lidt misvisende først. Med dette rejseeksempel har jeg fundet billetterne via momondo 🙂

  3. Alexander says:

   Der er intet i de sidste to uger af september??

   Noget du kan hjælpe med at tjekkke op på? 🙂

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Alexander,

    Det er desværre ikke muligt at finde disse billige billetter i september. Hvis du gerne vil afsted i september, så skal du nok regne med lidt under 6.000 kr.

  4. Jeanette says:

   Hvordan bestiller man flere flybilletter?? Den kommer kun op med pris for 1 pers! 

   • Stine says:

    Når du kommer ind på Momondo, ændrer du bare søgningen til 2 personer. Det er lige lykkes for mig 🙂