07 mar 2018

Luksuriøst wellness-ophold: 3 dage på Ruths Hotel i Skagen til kun 1.695 kr. inkl. fri adgang til wellness-afdelingen, morgenbuffet og 3-retters brasserie-menu

Du kan godt begynde at glæde dig allerede – for jeg har fundet et luksustilbud fra allerøverste hylde! Der er nemlig tilbud på et af Danmarks mest kendte 5* badehoteller! Ruths Hotel er en hæderkronet institution inden for den danske hotel- og restaurationsbranche. Det 5* badehotel er en funklende juvel beliggende i den nordligste del af Danmark i charmerende Skagen. Ruths Hotel forener rendyrket wellness-luksus med udsøgt gastronomi på et tårnhøjt niveau. Tilbuddet her er med andre ord noget af det ypperste luksus, du finder inden for de danske grænser!

Luksuriøst wellness-ophold på Ruths Hotel
03.04. - 30.06. & 01.09. - 21.12.
1.695 kr.
3 dage på Ruths Hotel
med fri adgang til wellnessafdelingen, morgenbuffet og 1 x 3-retters brasserie-menu
1.695 kr.

takeoffer.dk har jeg i dag fundet et fantastisk tilbud på et sublimt wellness-ophold på det uforlignelige 5* Ruths Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers' Choice Award) i Skagen.

Du får 3 vidunderlige dage (dvs. 2 nætter) på det anmelderroste hotel, og du har fri adgang til hotellets eminente wellness-afdeling alle dagene! Her kan du forkæle dig selv i et paradis af spa-faciliteter, der bl.a. inkluderer sauna, dampbad, massagebruser, motionsmaskiner, opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på 30 – 32 grader og cykel, løbebånd og romaskine.

Tilbuddet inkluderer også morgenbuffet begge morgener, hvor du kan starte dagen med frisktilberedte æggeretter på bestilling. Herudover får du også en lækker 3-retters brasserie-menu den ene aften. Ruths Hotel har hele 2 restauranter – Ruths Brasserie (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence) og Ruths Gourmet (4,5 ud af 5 på TripAdvisor), der har haft internationale stjernekokke som Michel Michaud og Thorsten Schmidt som køkkenchefer. Så går du op i mad og gastronomi, er Ruths Hotel en fantastisk mulighed for nogle helt unikke madoplevelser!

Som om et tilbud på Ruths Hotel i sig selv ikke er nok, så får du også tre dage i et af Danmarks absolut smukkeste områder og i den charmerende by Skagen. Du kan f.eks. tage op til Grenen, Danmarks nordligste punkt, og stå med det ene ben i Skagerak og det andet i Kattegat. Og er du kunstinteresseret, er du nødt til at besøge det fantastiske Skagens Museum, der byder på en imponerende udstilling med Krøyer, Ancher og alle de andre fantastiske Skagensmalere.

Prisen for dette luksuriøse wellness-ophold på Ruths Hotel er kun 1.695 kr. pr. person (i alt 3.390 kr.) inkl. fri adgang til wellness-afdelingen alle dagene, morgenbuffet og 3-retters brasserie-menu. Du kan benytte dig at tilbuddet på alle ugens dage fra den 03.04. – 30.06. og igen fra den 01.09. – 21.12.

Du bør være opmærksom på, at dette tilbud er et værdibevis. Det vil sige, at du efter dit køb på takeoffer.dk modtager et værdibevis, hvorefter du kan ringe og booke dit ophold. På værdibeviset står der et referencenummer, som du skal oplyse ved booking.

 

Tilbuddet inkluderer

 • 2 overnatninger på Ruths Hotel
 • Ophold i dejligt dobbeltværelse (vælg frit mellem dobbeltværelse i alle hotellets bygninger afhængigt af ledighed)
 • 3 dages adgang til Ruths Hotels fantastiske wellness-afdeling:
  • Sauna
  • Dampbad
  • Massagebruser
  • Motionsmaskiner
  • Opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på 30 – 32 grader
  • Motionsmaskiner: cykel, løbebånd og romaskine
 • 3-retters brasserie-menu den ene aften
 • Morgenbuffet begge morgener inkl. frisktilberedte æggeretter på bestilling
 • Badekåbe til låns og tøfler til at tage med hjem
 • Gratis parkering
 • Gratis wifi
 • Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra d. 3. april – 30. juni, samt fra d. 1. september – 21. december.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se tilbud her