• 10 aug 2016

  Luksus i Marmaris: 1 uge på et fremragende 5* resort til kun 2.866 kr. med all-inclusive og fly

  rsz_shutterstock_368252528

  I dag går turen til den dejlige lille ferieperle Marmaris, på den tyrkiske middelhavskyst. Marmaris er en dejlig lille havneby, men trods størrelsen alligevel rummer god shopping, en gammel og spændende basar, en dejlige strandpromenade og masser af restauranter til rigtig gode priser. Vil du ud og sejle og bade i azurblåt vand , findes der mange både på havnen, som for en skilling vil bringedig til områder man kun troede fandtes langt fra vores breddegrader. Inde i landet finder du dejlige naturområder hvor en jeep-safari ville være et oplagt valg og er du egentlig mest afsted for badeferie, så har du valgt det helt rigtige sted her.

  Idag har jeg fundet et super tilbud til dejlige Marmaris!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et lækkert tilbud på det fremragende 5* Julian Club Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor ud af 3.745 anmeldelser og ”2016 Travellers’ Choice Award”).  Hotellet ligger i Marmaris 15 minutters gang fra stranden og bymidten (gratis shuttle service, hvis man ikke vil gå). Julian Club hotel byder på to pools, fitnesscenter, spa med sauna, tyrkisk bad, minigolf og andre sportfaciliteter. Lige nu kan du få en uge på dette hotel til kun 2.268 kr. pr. person ved en rejse for to.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-08-10 14_23_11-CaptureSE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Budget-hotel

  Vil du bare komme billigt til varmen med et ordentligt hotel, så kunne det her være noget for dig. På trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* lejlighedshotel Sincerity Apart (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Hotellet byder på en pool og egen restaurant og ligger i et rolig område af Marmaris, 900 m. fra stranden og 500 m fra vandparken ”Marina Park”. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service og den gode beliggenhed.

  2016-08-10 14_23_48-Capture SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du selv kigge efter hoteller i Marmaris, kan du få et overblik her

  HOTELLER I MARMARIS

   

  Fly

  StarTour.dk kan du lige nu få billige billetter til Marmaris. F.eks. fra Aalborg eller Billund fra d. 12. til d. 19. august til kun 598 kr. Der findes også andre afgange (også fra København) til kun lidt flere penge (se linket nedenfor).

  2016-08-10 14_23_31-Capture SE FLY-TILBUD HER

  5* Hotel m/ all-incl.

  2.268 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  2.866 kr.

   

  3* Hotel

  524 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  1.146 kr.

   

  Fra: Billund og Aalborg (København)

  Rejsedatoer: 12.08. – 19.07.2016 (og andre)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: StarTour

  Til: Marmaris, Tyrkiet

  Hotel: 5* Julian Hotel

  Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

   

   

  Transport til hotellet

   Hoppa.com kan du booke transport til hotellet. Husk at bruge rabatkoden "AB25" for at spare 25%.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Luksus i Marmaris: 1 uge på et fremragende 5* resort til kun 2.866 kr. med all-inclusive og fly

  1. Heidi Lund says:

   Man skal være opmærksom på, at Startours flybilletter kun er one way – det vil sige at prisen på flybilletten fordobles. Mit bedste bud er at søge på flybilletter hos Spies, hvor prisen altid listes som returbillet.

  2. Ingolf says:

   Julian Club Hotel er et ganske almindeligt 4-stjerne hotel – ikke 5-stjernet. Det er en skrivefejl på Trivago. Se Tripadvisor, Booking.com og alle de andre, her er det kun 4-stjernet

   • Rejsespejder says:

    Hej Ingolf,

    det er gamle informationer. De blev opgraderet ti 5*, som du kan læse på deres egen hjemmeside og det er også der jeg tager udgangspunkt fra. Men jeg vil også sige, at man ikke kan vurdere, hvor lækkert et hotel er baseret på stjernerne. Der findes 2* hoteller som er bedre end 5* hoteller – så det jeg kigger mest på er, hvordan det ser ud på TripAdvisor.