• 13 dec 2016

  Luksus i Berlin: weekendtur med lækkert og centralt 5* spa-hotel til kun 670 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_314149679

  Hvad siger du til en luksus-storbyferie med et lækkert 5* spa-hotel midt i en af Europas mest spændende storbyer. Turen går til smukke Berlin – denne storby er både hip, historisk og fyldt med oplevelser. Berlin byder på alt fra en bred vifte af museer og attraktioner til byliv, restauranter og shopping. Uanset om du vil shoppe løs i blandt andet Zara, PRIMARK og KaDeWe eller dykke ned i historien ved det jødiske monument eller muren, kan du gøre det i Berlin. Når du rejser til Berlin i weekenden, så kan jeg klart anbefale, at du besøger nogle af de mange markeder og loppemarkeder, der findes i byen i løbet af en weekend – her er der en helt unik stemning!

  I dag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en lille weekend getaway til skønne Berlin!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det fantastiske 5* Steigenberger Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 345 kr. pr. person ved en rejse for 2. Dette hotel ligger kun 1 minuts gang fra Kurfürstendamm, så der er virkelig ikke langt til shopping og hyggelige restauranter. Hotellet byder blandt andet på spa, opvarmet indendørs pool og gratis WiFi. Som en ekstra service giver hotellet alle overnattende gæster et Berlin Travel Card, så du har mulighed for at rejse gratis rundt i Berlin.

  hotel-berlinSE HOTEL-TILBUD HERHusk priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Der findes selvfølgelig en masse andre hoteller i Berlin i alle prisklasser. Du kan danne dig et overblik på linket nedenunder.

  HOTELLER I BERLIN

   

  Fly

  I dag har jeg fundet nogle fantastiske fly fra København til Berlin, hvor du tager afsted tidligt om morgen på en lørdag og flyver tilbage igen om aftenen dagen efter – perfekt til en lille storbferie. Der findes billige billetter på mange datoer fra januar til juni 2017. Jeg har f.eks. fundet fly i weekenden fra d. 04.02 – 05.02 til kun 325 kr., men som sagt kan du finde billetter til denne pris og lidt flere penge på næsten alle andre datoer. Priserne fra Billund og Aalborg er desværre betydeligt dyrere og uden direkte afgange – så turen til København kan godt betale sig.

  fly-berlinSE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  345 kr.

  Fly

  325 kr.

  TOTAL (pr. person)

  670 kr.

    

  • Fra: København
  • Rejsedatoer: 04.02 – 05.02 (januar til juni 2017)
  • Rejselængde: 2 dage (1 nat)
  • Flyselskab: easyJet (inkl. 10 kg. håndbagage)
  • Til: Berlin, Tyskland
  • Hotel: 5* Steigenberger Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen er den billigste og letteste måde at komme frem til hotellet at tage S-toget S9 til Berlin Ostkreuz og så videre med S7 til station Zoologischer Garten.

  Derudover kan jeg anbefale dig at downloade appen ”Berlin Subway” til din smartphone – så kan du hurtigt danne dig et overblik over Berlins metrosystem, endda også offline.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *