• 06 jun 2018

  Luksuriøs sommerferie på Kreta: 1 uge på et 5* hotel i Heraklion fra kun 4.434 kr. inkl. fly, morgenmad og transport

  Sommerferien er for mange årets største ferie og højdepunktet hvad rejser angår. Hvis du gerne i år vil have den helt store luksusferie, så har jeg i dag fundet et rigtig fint tilbud til Kreta, der i den grad er til livsnyderne! Der er tale om en pakkerejse med flybilletter, 5* luksushotel med Heraklions nok bedste beliggenhed, morgenmad og transport til og fra lufthavnen til en pris på under 4.500 kr. – i skolernes sommerferie vel at mærke!

  5* sommerferie på Kreta
  juli - oktober
  fra4.434 kr.
  Billund og København
  Kreta
  1 uge på det 5* GDM Megaron
  inkl. fly, morgenmad og transport
  fra4.434 kr.

  På sunweb.dk kan du lige nu finde et herligt tilbud på det 5* GDM Megaron (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  GDM Megaron Hotel er et superindbydende og moderne byhotel. Faktisk ligger hotellet i en fredet historisk bygning fra 1920’erne. Samtidig kan GDM Megaron uden tvivl prale af Heraklions flotteste udsigt! Særligt fra tagterrassen, hvor du også finder hotellets lille men superlækre poolområde, kan du få nogle fantastiske feriebilleder!

  Tidligere gæster roser GDM Megaron til skyerne på TripAdvisor (på booking.com får det 9,5 ud af 10), og du kan bogstavelig talt finde flere hundrede superflotte topanmeldelser. Så ingen tvivl om, at du får et lækkert hotel!

  Det skal siges, at GDM Megaron ikke er specielt velegnet til familier. Af et 5* hotel at være er poolområdet lige det mindste, og det er kun muligt at booke dobbeltværelser. Sunweb anbefaler derfor især rejsen til voksne, der gerne vil bo lækkert og centralt i Heraklion.

  Det er som sagt muligt at finde dette tilbud i skolernes sommerferie til under 4.500 kr. pr. person, og du kan finde afgange fra både Billund, København og enkelte fra Aalborg. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra Billund den 03.08. – 10.08. til kun 4.434 kr. pr. person ved en rejse for 2. Herudover er der en række billige afgange i slutningen af juli og i hele august.

  Som med ethvert andet rejsetilbud fra Sunweb inkluderer priserne herunder både fly, hotel og transport til og fra lufthavnen. I dette tilbud er morgenmad også inkluderet.

   

  Lejebil

  Kreta er et oplagt sted at leje en bil, så du kan opleve noget mere af den store ø. Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi skyscanner.dk. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Luksuriøs sommerferie på Kreta: 1 uge på et 5* hotel i Heraklion fra kun 4.434 kr. inkl. fly, morgenmad og transport

  1. Frank Dammand Nielsen says:

   Hvad med Slovenien eller Makedonien, er der mulighed for det fra Billund eller Århus?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Frank 🙂

    Fly til Slovenien er generelt ret dyre (over 1.000 kr. fra både København og Billund). Du kan flyve billigt til Skopje i Makedonien, men det er desværre kun fra København og ikke Billund eller Aarhus. Du kan dog overveje at flyve fra Hamborg, hvis det er nemmere end København. 🙂

  Se hotel-tilbud her