• 06 okt 2016

  Lastminute til Korfu: 1 uge på et meget lækkert 3* hotel til kun 1.219 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_311629718

  Har du lyst til at tage på en spontan tur til hvide strande, temperaturer over 20 grader og lækker græsk mad? Så har jeg i dag fundet en tur til den smukke græske ø Korfu. Øen er blandt de mest frodige af de græske øer i det Ioniske Hav. Der er lækre strande, gode dykkerforhold og feriestemning for alle pengene. Er man mere til det kulturelle, byder øen på en græsk/venetiansk arkitektur og historie, som vil imponere enhver. Snyd dig ikke for en tur til øens største by, Korfu By, hvor du kan nyde den hyggeligt stemning mens du spiser en græsk salat på den lokale restaurant. Vil du på eventyr, kan du leje en bil og tage på opdagelse i drypstenshuler, banaplantager eller tage et smut forbi den lille autentiske by Varipatedes.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det meget lækre 3* Mediterranean Blue Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i feriebyen Kavos direkte ved stranden og byder på lejligheder med egen balkon, pool og restaurant. Lige nu kan du få en 2 personers lejlighed til kun 1.078 kr. Dvs. hver enkelt betaler kun 539 kr. ved en rejse for to. Der findes forskellige størrelser studios og lejligheder (til op til 5 personer).

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-10-06-11_59_56-captureSE HOTEL-TILBUD HERHusk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Vil du selv kigge lidt efter hoteller på Korfu, kan du få et overblik her. F.eks. det lækre Aeolos Beach Resort med all-inclusive.

  2016-10-06-12_10_44-captureHOTELLER PÅ KORFU

   

   

  Fly

  SunCharter.dk kan du lige nu få meget billige ”lastminute”-fly til Korfu. Du rejser fra d. 9. til d. 16. oktober fra Aalborg direkte til Korfu. Hos SunCharter bliver prisen reklameret for 499 kr. men hos dem kommer der altid 181 kr. ”olieafgift” oveni, så prisen er 680 kr. Som altid med lastminute-tilbud er der kun få pladser tilbage, så man skal skynde sig at booke, hvis man er interesseret!

  2016-10-06-12_01_42-captureObs! Prisen vises for 2 personer

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  539 kr.

  Fly

  680 kr.

  TOTAL (per person)

  1.219 kr.

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil på Kos kan du kigge forbi Rentalcars.dk.

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "AB25" for at spare 25%.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Lastminute til Korfu: 1 uge på et meget lækkert 3* hotel til kun 1.219 kr. inkl. fly

  1. Michelle says:

   Mon der findes nogen gode tilbud i uge 42? ☺️

   • Rejsespejder says:

    Hej Michelle,

    det er lidt sent at finde billige rejser i uge 42, men jeg håber på, at jeg finder et par billige afbudsrejser i næste uge :).