23 maj 2016

Lastminute til Solsikre Cypern: 1 uge på lækkert 4* resort til kun 1.241 kr. inkl. fly

rsz_shutterstock_317831516

Så går turen til sol og varme på Cypern. Denne spændende ø med masser af historie, bjergtagende natur, fantastisk mad og ikke mindst lækre strande, er meget forståelig et velbesøgt feriemål. Her er en af de bedste solgarantier i Europa og aktiviteter for enhver smag. Tag på vandretur i Troodosbjergene, på udflugt til øens tredjestørste by Larnaca eller slæng dig på de lækre strande, fx i Fig Tree Bay.

 

Idag har jeg fundet et super tilbud på en ferie til Cypern!

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet et kanon tilbud på det 4* Club St. George Resort (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 742 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Dette lækre resort ligger kun 5 minutters køretur fra centrum af den dejlige ferieby Paphos og byder på 3 store udendørs pool, restaurant og bar samt et minimarked. Der er fitnessrum, wellness-faciliteter, massage, sauna, spabad og indendørs opvarmet pool, så du kan rigtig slappe af og nyde livet her. Hotellet tilbyder gratis transport til både Paphos by samt til Koralbugten hvor du kan slappe af og ligge på stranden. Tidligere gæster roser især resortet for den gode udsigt samt værende god valuta for pengene.

Læs mere om hotellet her

rsz_hotelcypern

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

 

Vil du selv gå lidt på opdagelse i hoteller på Cypern, kan du se en liste herunder.

HOTELLER PÅ CYPERN

 

Fly

Spies.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Cypern. Der findes to meget billige afgange, den ene fra København d. 27. maj – 3. juni, mens den anden er fra Billund d. 30. maj – 6. juni. Du flyver med Thomas Cook Airlines inkl. 6 kg. håndbagage (+250 kr. for 20 kg. bagage).

København

cphcypern

Billund

bllcypern

 

Hotel

742 kr.

Fly København / Billund

499 kr.

TOTAL (pr. person)

1.241 kr.

 

  • Fra: København eller Billund
  • Rejsedato: 27.05. – 03.06. (København) eller 30.05 – 06.06. (Billund)
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Thomas Cook Airlines
  • Til: Paphos, Cypern
  • Hotel: 4* Club St. George Resort
  • Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

 

 

Lejebil

Vil du leje en bil på Cypern kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan leje en bil til kun 728 kr. for hele ugen!

 

Transport til hotellet

Den offentlige transport på Cypern er meget prisvenlig. For at komme til Paphos fra Larnaca lufthavn, kan du se denne beskrivelse og prisen er kun 7€ (52 kr.) hver vej.

Hvis du ikke vil leje en bil eller bruge den offentlige transport, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *