• 10 jul 2019

  Lastminute i Spanien: 1 uge på et lækkert 4* resort til kun 4.042 kr. inkl. halvpension og fly

  Er du nogenlunde fleksibel og forholdsvis hurtig kan du lige nu booke et lækkert ophold i Sydspanien på et lækkert 4* Servigroup resort inkl. halvpension og fly til 4.042 kr. Prisen på lidt over 4.000 kr. lyder måske i første omgang ikke som det vildeste tilbud, men, hvis man kigger på, hvad andre rejser sydpå koster lige nu er det faktisk en rigtig god pris. Trust me, jeg har kigget løs det sidste uges tid og grundet det forholdsvis dårlige sommervejr er priserne på solferie eksploderet. Og med 4.000 kr. kan du knap nok får et 4* hotel i Bulgarien lige nu – vel og mærke uden mad. Så ja, selvom det er lastminute med et begrænset antal pladser tilbage er dette helt klart et af de allerbedste tilbud på markedet og værd at skrive om!

   

  ** OPDATERING ** TILBUDDET ER UDSOLGT!

   

  Solferie ved Costa de Almeria
  12.07. - 19.07.
  4.042 kr.
  København
  Almeria
  4* Resort ved Almeria
  3.343 kr.
  Hotel
  3.343 kr.
  Fly
  699 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  4.042 kr.

  Hotel

  Hotellet jeg har fundet er et sand paradis for enhver solhungrende! Servigroup Marina Mar ligger i kystbyen Mojacar kun 400 meter fra stranden. Resortet byder på 3 store udendørspools samt et lækkert spa-område. Alle hoteller har en balcon eller terrasse, air con og gratis wifi! Og så har hotellet et lækkert show-restaurant, hvor der serveres morgen- og aftensmad, som indgår i prisen. Har man brug for mere?

   

  Et dobbeltværelse på dette hotel fra d. 12. til d. 19. juli koster 6.687 kr. inkl. halvpension. Dvs. 3.343 kr. pr. person. Der er også mulighed at booke familieværelser og tilkøbe fuldpension (dvs. morgenmad, frokost og aftensmad).

   

   

  Fly

  De fly, som jeg har fundet et charterfly direkte fra København til Almeria. I og med at det er charterfly er der selvfølgelig kun et begrænset antal billetter man kan bestille. Så hvis man er interesseret i denne rejse skal man booke hurtigst muligt! Du flyver fra København til Almeria d. 12.07 og tilbage igen d. 19.07.

   

  Det er den eneste afgang jeg har fundet til denne pris – og det er kun muligt at flyve fra København.

   

   

  Transport til hotellet

  Hotellet ligger ca. 50 km fra lufthavnen. Du kan booke tur/retur-hoteltransport gennem Skyscanner til 300 kr. pr. person, som du kan booke gennem linket nedenfor. Det er helt klart den nemmeste og bedste transportform.

  Hotel-transfer

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel