• 07 mar 2017

  Lastminute-fly til Kap Verde: tur/retur til kun 1.088 kr.

  Hvis du gerne vil have strand og sol om vinteren, så skal du endelig ikke glemme Kap Verde. Øgruppen ligger i Atlanten, ca. 500 kilometer ud fra Afrikas vestkyst, og har et fuldstændig fremragende klima til ferie! Temperaturen ligger mellem 25-30 grader året rundt, så der er ingen grund til ikke at tage ned og få noget sol og varme. Siden der endnu er lidt tid før sommeren rammer Danmark, så tag glæden på forskud og forkæl dig selv fordi lige nu er der billige fly til Kap Verde.

   

  Fly

  På TUI.dk er jeg faldet over nogle meget billige fly til Kap Verde. Fra d. 09.03 – 16.03 kan du rejse til Kap Verde til kun 1.088 kr. pr. person. Der findes også andre afgange i marts – her stiger prisen til 2.088 kr. pr. person, men det er stadig et rigtig godt tilbu¨d til en tur til Kap Verde!

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Prisen ændrer sig, når du trykker på flyene. Den viste pris er for 2 personer, som du så igen kan ændre tilbage til 1 eller flere personer.

  Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 600 kr. oveni (for hele turen)

   

  Hotel

  trivago.dk kan du sammenligne hotellerne på Kap Verde. F.eks. har jeg fundet det lækre Djadsal Tropical Resort til kun 1.645 kr. pr. person ved en rejse for to. Hotellet ligger kun 50 meter fra stranden og byder på et sort poolområde og lejligheder med aircondition – sammen med de billige fly kan du få en uges ferie i Kap Verde til kun 2.733 kr. – husk at du lander på øen Sal og der langt fra de forskellige øer!

  HOTELLER PÅ KAP VERDE

   

  Pas og visum

  Der er visumpligt i Kap Verde. Visumet bliver udstillet ved ankomsten og koster 45 Euro (ca. 330 kr.).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Lastminute-fly til Kap Verde: tur/retur til kun 1.088 kr.

  1. Per says:

   Det er i feb. Ikke marts 🙁

  2. Vibe says:

   Nej – undskyld – prisen på tui var til 2 personer! Så du har helt ret 😉 

  3. Vibe says:

   …det er altså kun enkelt billetter?