06 jun 2018

Lastminute-fly til græsk ferieparadis: tur/retur til Santorini til kun 397 kr.

Så er jeg faldet over et meget lækkert tilbud! Hvad siger du til en tur til en Grækenlands mest ikoniske destinationer – Santorini! Her plejer fly så tæt på sommerferien at være en dyr fornøjelse men i dag har jeg fundet et tilbud, hvor du kun skal give lidt under 400 kr. Der er selvfølgelig tale om et “lastminute-tilbud”, så det er målrettet dem, der er lidt fleksibel og er hurtig til at booke – men til sådan en pris behøver man heldigvis ikke at gå og tænke alt for længe!

Oplev Santorinis ferieparadis
09.06. - 16.06.
397 kr.
København
Santorini
Lastminute-fly til Santorini
inkl. håndbagage

Fly

På prissammenligningsside Travelmarket.dk kan du lige nu finde et utroligt tilbud på fly til Santorini. Her findes der nemlig tur/retur billetter til kun 397 kr. Du rejser fra d. 9 til d. 16. juni og det er desværre kun på den ene dato, hvor du kan finde billetterne til denne pris. Til gengæld er prisen så utroligt god, at du virkelig kan få en latterlig billig rejse til Santorini, hvis din kalender tillader det.

Derudover har jeg fundet en afgang fra d. 23. til d. 30. juni til kun 1.878 kr., som stadig er fin pris for direkte fly til Santorini så tæt på sommerferien.

Du flyver med Novair, hvor du har håndbagage inkluderet i billetten. Hvis du gerne vil have indchecket bagage med, kan det tilkøbes for 295 kr.

 

 

Hotel

skyscanner.dk kan du finde en masse fine hoteller i traditionel kykladisk stil med hvidkalkede vægge og blå tage. Nedenfor kan du få en oversigt over alle hoteller på Santorini – og priserne er faktisk ikke galt. Du kan finde gode 3* hoteller til omkring 1.600 kr., som gøre at du kan rejse en uge til Santorini til omkring 1.200 kr. inkl. fly!

Hotel på Santorini

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

 

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se fly-tilbud her