• 17 mar 2017

  Lastminute fly til Caribien: tur/retur til Den Dominikanske Republik til kun 1.998 kr. tur/retur

  Trænger du til en ferie lige nu og her? Så skal du da en tur til Den Dominikanske Republik! Her bliver du garanteret mødt af solskin,  frodig natur, de smukkeste strande, krystalklart vand, 28-30 grader og en skøn lokalbefolkning. Denne drømmedestination er også blevet kåret af Lonely Planet, som et af verdens bedste ferielande, så hvad venter du på!

   

  Fly

  tui.dk kan du lige nu få meget billige lastminute-fly til Puerto Plata i Den Dominikanske Republik. Du flyver direkte fra København d. 20.03. – 03.04. (vær opmærksom på, at du lander i København d. 04.04.) til kun 1.998 kr. Det desværre den eneste dato til denne pris og der findes ingen afgang fra Billund.

  SE FLY-TILBUD HER Obs! Når du klikker dig videre i fly-tilbuddet viser den en anden pris end 1.998 kr. Det er fordi den viser prisen for 2 person, som du så kan ændre igen til 1 eller flere personer. Hos tui er der håndbagage inkluderet i prisen, hvis du vil have mere bagage med koster det 600 kr. oveni for hele turen.

   

  Hoteller

  Der er mange forskellige hoteller i Puerto Plata og omegn. Du kan bo på alt fra hyggelige guesthouses til 100 kr. pr. nat pr. værelse til 5* all-inclusive resorts. Kig listen igennem her, og find det hotel, der netop passer til dine ønsker og behov.

  HOTELLER I PUERTO PLATA

   

  Pas og visum

  Det er visumfrit at rejse til Den Dominikanske Republik op til 90 dage.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Lastminute fly til Caribien: tur/retur til Den Dominikanske Republik til kun 1.998 kr. tur/retur

  1. Peter Søgaard Andersen says:

   Hvis det er den del tæt på Haiti så husk malaria vaccination kan være en rigtig rigtig god ide …… 

   • Janni says:

    Har lige været derovre og det eneste der skal bruges er en hepatitis og stivkrampe, og så der bruges autan instektspray fra solnedgang til solopgang 🙂