• 23 mar 2016

  Last-minute til Side: 1 uge på lækkert 4* hotel med all-inclusive til kun 1.599 kr. inkl. fly og transport

  rsz_1sea-102463_1280

  Kan du rejse om 4 dage og trække 1.599 kr. ud af budgettet? Så har jeg et rigtig godt bud på en billig solskinsferie her. Turen går til Tyrkiet, nærmere bestemt den hyggelige kystby Side, en lille hyggelig ferieby som ligger på den Tyrkiske Riviera. Byen er både moderne med butikker og restauranter, men samtidig med antikke tempelruiner som naboer. Gå for eksempel en romantisk aftentur langs med den lille havn og slut af med, at betragte solnedgangen ved Apollon-templet, eller tag til Manavgat og oplev et af egnens største lokale markeder og det smukke Manavgat-vandfald.

   

  Tilbuddet

  Sunweb.dk har jeg fundet et rigtig godt last-minute tilbud til det 4* all-inclusive Hotel Venus (4 ud af 5 på TripAdvisor) som ligger i den lille by Titreyengöl tæt på Side. Her kan du nyde ferien ved hotellets poolområde, som både rummer swimmingpool, børnepool og 2 vandrutsjebaner. Derudover har hotellet også sin egen strand med tilhørende snackbar, som er en del af all-inclusiven. Tidligere gæster roser især hotellet for at være et hyggeligt mindre familiehotel med god mad.

  Rejser i 3 personer, kan i få dette tilbud til kun 1.599 kr. pr. person for en uge, med afrejse d. 27. marts. Der findes også senere datoer til gode priser, du kan tage et kig på tilbuddet herunder.

  rsz_sunwebside

  SE REJSETILBUD HER

   

  I tilbuddet er der inkluderet både fly fra enten Billund eller København, hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  Fra: Billund eller København

  Rejsedatoer: 27. marts – 3. april (eller senere)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

  Til: Side, Tyrkiet

  Hotel: 4* Hotel Venus

  Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

  Måltider: All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *