• 23 jun 2017

  Last-minute til Rhodos: 1 uge med et super dejligt hotel til kun 1.454 kr. inkl. fly – eller med all-inclusive til 2.657 kr.

  Er du klar til at rejse mod 31 graders varme, sol og smukke strande allerede i morgen? Så har jeg fundet det perfekte last-minute tilbud til dig, og endda til en pris, hvor næsten alle kan være med! Turen går til dejlige Rhodos. Denne græske ø er den perfekte feriedestination for dig, der både gerne vil have mulighed for by-liv, total afslapning og aktivitet i form af smukke vandreture i øens grønne og kuperet terræn. Smid det mest nødvendige i en taske og kom afsted på den sommerferie du fortjener!

  1 uge på Rhodos
  24.06. - 01.07. (29.06. - 06.07.)
  1.454 kr.
  Billund og Aalborg (København)
  Rhodos
  Hillside Studios & Apartments
  4,5 ud af 5 på TripAdvisor
  656 kr.
  ALL INCLUSIVE HOTEL
  Fly til Rhodos
  inkl. håndbagage
  798 kr.
  Hotel
  656 kr.
  Fly
  798 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.454 kr.

  Hotel

  Der findes utrolig mange fine hoteller på Rhodos. Jeg har i dag fundet et godt tilbud på det fine hotel Hillside Studios & Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger i Faliraki området med 11 minutters gang til stranden og 1,5 km til Faliraki centrum. På hotellet finder du et skønt poolområde, hvor der også er børnepool. Et dobbeltværelse med balkon i 7 nætter koster 1.312kr., dvs. 656 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du leder efter enkeltværelser, så finder du dem her.

   

  All-inclusive

  Hvis du vil slippe for at tænke på, hvor du skal spise henne og bare glemme pungen derhjemme, så er et all-inclusive ophold lige noget for dig. På trivago.dk har jeg fundet det 3* Lymberia (4 ud af 5 på TripAdvisor). Dette hotel ligger også i Faliraki området med kun 700 meter til stranden og en skøn pool. Et dobbeltværelse i 7 nætter med all-inclusive koster 3.718 kr., dvs. 1.859 kr. pr. person ved en rejse for 2.

   

  Fly

  Jeg har fundet en billig last-minute afgang til Mallorca og så er der en enkelt fra København lidt senere. Du kan f.eks. rejse fra Billund eller Aalborg d. 24.06. – 01.07. til kun 798 kr. inkl. håndbagage (vil du tilkøbe ekstra bagage koster det 250 kr. t/r). Du kan også rejse fra København d. 29.06. – 06.07. til 1.198 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Der er lidt over 16 km fra lufthavnen til hotellet. Du kan enten vælge at leje en bil (se nedenfor), tage en taxa, offentlig transport eller benytte dig af transfer. Hvis du bruger offentlig transport, så kan du tage fra lufthavnen til ”Rhodes” og derfra til ”Faliraki” – derfra har du 2 km til hotellet. Turen tager i alt 1 time og 45 minutter og koster mellem 30-40 kr. Hvis du vil booke transfer kan du f.eks. gøre det igennem skyscanner.dk – her kan du blive kørt lige til døren til 80 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du har lyst til at opleve lidt af den smukke græske ø på egen hånd, så kan du kigge forbi rentalcars.com, hvor du kan finde et stort udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel