• 22 mar 2016

  Billige fly til Mexico: tur/retur til kun 1.998 kr. – 2 uger på dejligt 3* hotel til kun 4.140 kr. inkl. fly og morgenmad

  rsz_travel-1038095_1920

  Nu begynder rejselskaberne så småt at sælge ud af deres vinterdestinationer, og det kan i nyde godt af.

  Mexico og Yucatan-halvøen er et sandt paradis for alle, om du er til badeferie i Cancun eller Playa del Carmen, dykning i verdensklasse, historiske monumenter som Chichen Itza eller noget helt fjerde, så kan du gøre det hele her. Tag på besøg på den smukke ø Holbox, hvor den ene hvide sandstrand afløser den anden. Eller måske en tur til Isla Mujeres, som kun ligger et kort sejltur fra Cancun. Jeg er helt vild med landet og befolkningen, og du må ikke snyde dig selv for en af de mexikanske nationalretter, tacos, som kan fås på ethvert gadehjørne og tro mig – de smager guddommeligt.

   

  Fly

  Startour.dk har jeg fundet 2 afgange fra København til Cancun. Begge er med afrejse d. 28 marts, og så kan du selv vælge, om du vil have 8 eller 15 dage. Men skynd dig, der er kun 2 pladser tilbage på den med 8 dage. Tager du derimod 15 dage, kan du komme afsted for kun 1.998 kr.

  cancunfly

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hoteller Cancun

  trivago.dk har jeg fundet en uges ophold på det dejlige 3* Antillano (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.229 kr. pr. person, eller 2 uger for kun 2.142 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hotellet ligger i hjertet af Cancun og kun 2 km fra kysten. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende beliggenhed og den gode service. Cancun International Airport ligger 15 minutters kørsel derfra. Der ligger et busstoppested i gåafstand fra hotellet, hvor gæsterne kan tage bussen til Playa del Carmen eller Chichen Itza. Hotel Antillano byder også på en restaurant og udendørspool.

  Læs mere om hotellet her.

  cancunhotel1

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

   

  For et lidt højere beløb kan du også se på det fremragende 4* Hotel Oasis Smart (4 ud af 5 på TripAdvisor) hvor du kan få en uge til kun kun 1.612 kr. pr. person, eller 2 uger for kun 2.755 kr. pr. person, ved en rejse for 2.

  cancunhotel2

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Hotel Playa del Carmen

  Vil du hellere til den lidt mindre ferieby Playa del Carmen, har jeg på trivago.dk fundet det 3* Quinta Palmera midt i Playa del Carmen (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.473 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2 i to uger.

  cancunhotel3

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Transport fra lufthavnen

  Cancun ligger 15 km fra lufthavnen, så jeg anbefaler at tage ADO-busserne som er rigtig billige, og fra stationen i Cancun centrum tager du en taxa resten af vejen til hotellet.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *