24 mar 2016

Last-minute til Gran Canaria: 1 uge på lækkert 3* hotel med havudsigt til kun 1.642 kr. inkl. fly, hotel og lejebil

rsz_desert-607950_1280

Hungrer du efter sol og varme, så synes jeg du skal kigge med her. Gran Canaria er med rette velbesøgt af mange mennesker, året rundt. Her er du så godt som sikker på solskin og varme, og de indbydende strande er altid et hit. Øerne har en smuk natur og spænder så vidt som frodige palmedale til en miniørken opstået fra de varme vinde fra Sahara.

Idag har jeg fundet et rigtig godt last-minute tilbud til Gran Canaria.

 

Hotel

trivago.dk har jeg fundet det lækre 3* Hotel Cala Blanca (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"), til kun 582 kr. pr. person, hvis i rejser 4 eller 1.002 kr. pr. person hvis i rejser 2 (7 nætter). Hotellet ligger på en skråning i byen Mogán, med fantastisk udsigt over havet og tæt på de smukke sort-sandede Taurito strande. Vil du på en spadseretur til havnen, ligger denne kun 5 km fra hotellet. Lejlighederne har stor terasse og til hotellet er der swimmingpool, restaurant og tennisbane. Sidst, men ikke mindst er der fitnesscenter og sauna. Tidligere gæster roser især stedet for sin fantastiske udsigt, det venlige personale og den gode kvalitet til prisen.

Læs mere om hotellet her.

gchotel

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

 

Fly

Spies.dk kan du lige nu finde en rigtig billig afgang til Gran Canaria fra København med afgang d. 30. marts – 6. april. Prisen er kun 999 kr. (inkl. 6 kg. håndbagage). Ønsker du 20 kg. bagage, koster dette 250 kr. pr. person.

rsz_flygc

SE FLY-TILBUD HER

 

Vil du hellere flyve fra Billund, var den billigste billet jeg kunne finde fra d. 31. marts – 7. april til 1.799 kr. Men her skal du skynde dig, for der er kun få pladser tilbage.

rsz_flygc2

SE FLY-TILBUD HER

 

Lejebil

Det er super billigt at leje en bil hos Holidaycars.com, hvor du kan få en bil i en uge fra kun 169 kr. Dette er dog med selvrisiko som kan frakøbes for ca. 42 kr. om dagen.

rsz_lejebilgc

SE LEJEBIL HER

 

Hotel (4 personer)

582 kr.

Fly København / Billund

999 kr. / 1.799 kr.

Lejebil (4 personer)

43 kr.

TOTAL (pr. person)

1.642 kr. / 2.424 kr.

 

Fra: København (eller Billund)

Rejsedatoer: 30. marts – 6. april

Rejselængde: 8 dage (1 uge)

Flyselskab: Thomas Cook Airlines

Til: Mogán, Gran Canaria

Hotel: 3* Cala Blanca

Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

Måltider: Selvforplejning

 
 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *