• 24 maj 2016

  Last-minute til Kreta: 1 uge på lækkert 3* hotel med all-inclusive til kun 1.889 inkl. fly og transport

  rsz_shutterstock_277638290

  Kreta er lig med lange sandstrande, turkisblå Middelhav, pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og mousaka. Altså godt og vel alt hvad man har brug for, til en dejlig ferie i det græske. Og snyd ikke dig selv for et besøg i Chania, som har masser af græsk charme. Kreta er bare et skønt feriested, som byder på mere end bare badeferie, hvis man er til det.

   

  Idag har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en dejlige all-inclusive ferie!

   

  Tilbuddet

  Sunweb.dk kan du lige nu få en uge på det dejlige 3* Hotel Club Lyda (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.889 kr. med all-inclusive. Derudover er fly og transport til og fra hotellet inkluderet i prisen. Hotel Club Lyda er et hyggeligt all inclusive hotel beliggende ca. 10 minutters gang fra centrum af Gouves og fra den dejlige sandstrand (gratis shuttlebus). Hotellet har en hyggelig og afslappet atmosfære. Her er flere pools til både børn og voksne, og den frodige have danner en dejlig ramme om hotellet.

  Du kan læse mere om hotellet her.

  rsz_sunwebkreta

  SE REJSETILBUD HER

   

  Praktisk info

  Prisen her gælder med afrejse d. 28. maj – 4. juni fra København og heri er inkluderet hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: 28. maj – 4. juni (eller senere)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Danish Air Transport (DAT)

  Til: Gouves, Kreta

  Hotel: 3* Hotel Club Lyda

  Vurdering: 3,5 ud af 5 på TripAdvisor

  Måltider: All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Last-minute til Kreta: 1 uge på lækkert 3* hotel med all-inclusive til kun 1.889 inkl. fly og transport

  1. jan vinther jensen says:

   Hej rejsespejder

   Vi er en fam på 6 2voksen og 4 børn der gerne vil på sommerferie fra d 30 juli og en uge frem,og med all inklusiv , vores budget er 30-35000 kan i hjælpe med nogen gode tilbud, Tyrkiet er ikk i vores intresse men ellers er vi åben for alle andre rejsemål ,håber at i kan hjælpe mange hilsner jan vinther