• 03 mar 2017

  Last-minute fly til Cuba: tur/retur til kun 2.648 kr.

  Hvad siger du til en tur til Cuba? Cuba er et helt unikt og smukt sted med gamle amerikanske veteranbiler i gaderne, salsastemning, super spændende historie og smukke strande med krystalklart vand. I dag er jeg faldet over super billige last-minute flybilletter til denne fantastiske destination!

   

  Fly

  apollo.dk kan du lige nu komme afsted fra København til Cuba (Varadero) for kun 2.648 kr. inkl. mad ombord fra d. 06.03. – 20.03. (du lander i København d. 21.03.). Der findes kun denne ene billige afgang – så det er med at slå til nu! Når du kommer til apollos hjemmeside bliver alle flybilletter til alle destinationer vist, så du skal selv vælge Cuba under "Lande" (som vist med den røde pil på billedet nedenfor) og derefter kan du booke flybilletten.

  SE FLY-TILBUD HER

  Hos Apollo er der 6 kg. håndbagage inkluderet i prisen – hvis du vil have mere bagage med koster det 295 kr. for hele turen (læs mere om bagagereglerne her)

   

  Hotel

  trivago.dk kan du få et overblik over hotellerne på Cuba. Der findes alt fra enkle 3* hoteller til 5* all-inclusive resorts. Alternativ kan du kigge efter såkaldte ”Casa Particular”. Siden den Cubanske regering har givet lov for privatpersoner at udleje værelser til turister, er der kommet et hav af nye indkvarteringsmuligheder. Det er en meget hyggelig måde at bo på og der findes ingen bedre måde at lære lokalbefolkning og den autentiske cubanske kultur at kende! En nat koster omkring 20-35 Cubanske Pesos (ca. 160 kr.). Kig f.eks. forbi AirBnB, hvis du vil booke det hjemmefra.

  HOTELLER PÅ CUBA

   

  Transport på Cuba

  Busserne er det primære offentlige transportmiddel på Cuba. Busserne er meget sikre, har aircondition og plejer at komme til tiden. Hos det statslige busselskab Viazul kan du finde køreplaner og andre informationer.

   

  Seværdigheder

  Havana: Cubas hovedstad er farverig, larmende, fyldt med amerikanske veteranbiler, cigarbutikker og historiske bygninger og pladser. Især den gamle bydel er meget spektakulær!

  Varadero: Byen er Cubas mest besøgte ferieby og ikke uden grund. Varadero ligger på en halvø og er omgivet af krystalklart vand og kridhvide strande. Cubas hovedstad ligger ca. 2,5 timer i bus (billetten koster omkring 70 kr.).

  Cayo Levisa: Denne lille ø i Cubas vestlige del byder på landets måske smukkeste strand! Så jeg vil helt klart anbefale en tur forbi her, selvom der kun sejler en færge 2 gange om dagen dertil.

  Trinidad: Byen i Cubas østlige del er enormt smuk med en vidunderlig gammel bydel, der giver dig en følelse af, at tiden er stoppet. Farverige facader, fascinerende bygninger fra kolonialtiden, store og små gader med brosten, gademusikanter, bjerge og havet omkring gør denne by til et "must-see" i Cuba!

   

  Pas og visum

  • Visumpligt
  • Turistvisum udstedes for 30 dage, og koster 175 kr. hvis du selv henter det på den Cubanske ambassade i København. Hvis det skal sendes med posten koster det 355 kr.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *