20 apr 2018

Last minute-billetter til Azorerne: fly tur/retur til kun 498 kr.

Hvad siger du til en tur til Azorerne her i slutningen af april? Azorerne er en ø-gruppe midt i Atlanterhavet, og her bliver du mødt af den smukkeste natur, der byder op til en aktiv ferie med vandreture, klatring, kajak- eller kanoture og fantastiske muligheder for at spotte hvaler, delfiner og spækhuggere. Samtidig er Azorerne også for dig, der trænger til et pusterum og total afslapning.

Last minute til Azorerne
24.04.
498 kr.
København
Ponta Delgada
Last minute-fly til Azorerne
inkl. 10 kg håndbagage

Fly

På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg netop fundet disse superbillige flybilletter fra København til Azorerne. De billigste billetter kan du finde til kun 498 kr. inkl. bagage. Desuden kan du også finde en del andre billetter til mellem 1.298 og 1.698 kr. Du flyver med Bravo Tours så der er allerede 20 kg bagage inkluderet i prisen.

 

Hoteller på Azorerne

Med så billige flybilletter mangler du bare det rette hotel. Og det kan du uden tvivl finde på skyscanner.dk.

Hoteller på Azorerne

Lejebil

Azorerne er et oplagt sted at leje en bil og udforske øen på den måde. På skyscanner.dk har du et stort udvalg af lejebiler at vælge imellem.

Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se fly-tilbud her