• 05 maj 2016

  Last-minute all-inclusive: 4* lækkert hotel i Alanya til kun 1.679 kr. inkl. fly og transport

  rsz_1mountains-943780_1280

  Alanya og den Tyrkiske Riviera er lig med pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver nærmest garanti for et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i det dejlige ferieområde. F.eks. Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel. Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg. Eller måske bare lidt selvforkælelse med en tur i Hamam og et godt glas vin ved stranden. Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Idag har jeg fundet 2 super gode last-minute tilbud med all-inclusive!

  sunweb.dk har jeg fundet det lækre 4* Hotel Club Konakli (3 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.679 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge, med all-inclusive. Dette dejlige all-inclusive hotel ligger i Konakli (12 km fra Alanya), kun 250 m fra Kleopatra stranden. Der er poolområde med børnepool og vandrutsjebaner, samt et helsecenter hvor de voksne kan nyde tyrkisk bad, sauna og massage eller tage en tur i fitness. På hotellet er der også underholdning til folk i alle aldre og vil du kigge butikker eller gå på restaurant, findes disse ting i gåafstand fra hotellet. Vil du ind til Alanya by, er det nemt at tage bussen for kun et par håndører.

  Læs mere om hotellet og tilbuddet her.

  rsz_1sunwebhotel

  SE REJSETILBUD HER

  Dette tilbud fra d. 8 – 15. maj, men der findes også et par andre afgange i maj, til kun lidt flere penge.

   

  Praktisk info

  Prisen her gælder med afrejse d. 8. maj fra enten Billund eller København og heri er inkludere hotel med all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  5* all-inclusive

  Vil du skrue endnu mere op for luksus'en, så kan du tage et kig på det 5* Hotel Seher Sun Palace Resort & Spa (3,5 ud af 5 på TripAdvisor) beliggende i Side, som du kan få til kun 1.979 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge, med all-inclusive. Her er afrejse ligeledes d. 8. maj og du kan flyve både fra Billund og København.

  Læs mere om tilbuddet her.

  rsz_1sunweb2

  SE REJSETILBUD HER

   

  Fra: Billund eller København

  Rejsedatoer: 8. maj – 15. maj (eller senere)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

  Til: Alanya, Tyrkiet

  Hotel: 4* Hotel Club Konakli

  Vurdering: 3 ud af 5 på TripAdvisor

  Måltider: All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *