• 30 dec 2016

  Last-Minute: 8 dage på Maldiverne på smukt 4* resort til kun 7.498 kr. inkl. halvpension og fly

  rsz_shutterstock_427956421

  Maldiverne tilbyder alt hvad man som feriegæst har brug for. De smukkeste og kridhvide palmefyldte sandstrande, omgivet af den azurblå lagune og klart og lunt badevand. Det fantastiske koralrev, som omkranser lagunen er nemt at komme til, med en kort tur i motorbåd (mod gebyr). Her findes en enestående undersøisk verden med millioner af farvestrålende fisk i alle størrelser. Der kan forekomme steder i vandet og på stranden med søgræs,hvilket er en del af naturen, og kan variere alt efter vejr og vind. Velkommen til Maldiverne!

  primotours.dk har jeg fundet et meget lækkert tilbud til Maldiverne, hvor du kommer til at bo på et lækkert 4* hotel. Canareef Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificat of Excellence") har et hav af faciliteter, som er spredt ud på øen. Der er mulighed får at låne en cykel gratis (begrænset antal), så man kan køre en tur rundt på øen og desuden findes airconditioneret fitnesscenter med løbebånd, træningsmaskiner og frivægte samt 2 tennisbaner. Der findes 2 hyggelige poolområder på øen – et ved Meera Baren med rolig solterrasse, lækker swimmingpool og direkte adgang til den skønne strand og lagunen. I tilbuddet er der desuden halvpension inkluderet. Det billigste tilbud er på datoerne fra d. 03.01. – 10.01. hvor prisen kommer helt ned på 7.498 kr. pr. person for 2 personer. Der findes også datoer senere i januar og februar dog stiger prisen lidt.

  skaermbillede-2016-12-30-kl-11-15-38skaermbillede-2016-12-30-kl-11-16-25Prisen vises for 2 personer

  SE TILBUD HER

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Last-Minute: 8 dage på Maldiverne på smukt 4* resort til kun 7.498 kr. inkl. halvpension og fly

  1. Benedikte Tuxen says:

   Hej 

   når man nu er singel og gerne vil rejse kan man så lun få rejser fra jer hvis man er 2 ??? 

   Mvh

   bemediktr 

  2. zarah says:

   Hej når jeg prøver at booke kan jeg ikke vælge afgang fra Kbh? Landet passe?