• 24 mar 2016

  Luksusrejse til den Tyrkiske Riviera: 1 uge på et fremragende 5* hotel til kun 1.519 kr. med ultra all-inclusive, fly og transport

  rsz_alanya-223809_1280

  Alanya og den tyrkiske riviera er kendt for sine pragtfulde strand, som strækker sig over hele den tyrkiske sydkyst. Området er beskyttet af de smukke Taurusbjerge, som giver så godt som garanti på et dejligt klima og masser af solskin. Der er noget for enhver i dette lækre område, som fx Sides gamle (og bilfri) bydel hvor du kan se det smukke Apollon-tempel. Eller måske var det noget med en safari op i de smukke bjergkæder i området. Du kan også tage på udflugt til Alanya hvor du kan besøge Tyrkiets andenstørste drypstenshule eller besøge den berømte piratborg Hvad end du foretrækker, så er Tyrkiet et fedt rejsemål, om det så er ren badeferie eller et kulturelt eventyr man er på udkig efter. Husk ikke at snyde dig selv for at opleve det tyrkiske køkken, som er blandt mine absolutte favoritter!

   

  Vil du snyde rejsebudgettet så eftertrykkeligt, så har jeg fundet et kanon tilbud til dig her.

   

  Sunweb.dk kan du lige nu finde en rejse til Alanya-området, på det 5* all-inclusive Hotel Meryan (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.519 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hotellet ligger i Alara, ca. 33 km. fra Alanya og ligger lige ud til stranden. Det er et meget familievenligt hotel, men også meget ideelt for par. Der er både 2 udendørs swimmingpools, en børnepool, 3 vandrutsjebaner og indendørs pool. Derudover er der gratis adgang til fitnessrum og sauna og kunne du fristes af en tur i hamam (tyrkisk bad), så findes dette også mod betaling. Sidst er der gratis adgang til både tennisbane, bordtennis og underholdning for både børn og voksne.

  Ultra All-inclusive: Tilbyder det samme som almindelig all-inclusive, men herudover er der flere mellemmåltider og så er drikkevarer tilgængeligt 24 timer i døgnet. På værelset er der ligeledes minibar, som fyldes op hver dag. Se mere specifik info på tilbuddet.

  Læs mere om tilbuddet her

  rsz_sunwtyrk

  SE REJSETILBUD HER

  Tilbuddet gælder d. 27. marts og en uge frem men på alle søndage i april, kan du også finde gode priser. Du kan flyve både fra Billund eller København og tilbuddet inkluderer både fly, hotel med ultra all-inclusive og transport til og fra lufthavnen.

  Hvis du ønsker mere bagage (udover håndbagage), koster det 80 kr. for 15 kg og 120 kr. for 20 kg. indchecket bagage (i alt begge veje pr. styk bagage).

   

  Fra: Billund eller København

  Rejsedatoer: 27. marts – 3. april (eller senere)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Onur Air (inkl. 8 kg håndbagage)

  Til: Alara, Alanya, Tyrkiet

  Hotel: 5* Hotel Meryan

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

  Måltider: Ulta All-inclusive

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmeside.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *