• 05 jun 2017

  Last-minute: 1 uge til Mallorca på 4* all-inclusive hotel til kun 2.429 kr. inklusiv fly og all-inclusive ** OPDATERING **

  Så er jeg faldet over et vildt tilbud for dem, som er spontane og kan rejse i løbet af de næste dage! Turen går til Mallorca, hvor du får et 4* hotel med all-inclusive og fly til under 2.500 kr.! Så hvis du har brug for lidt selvforkælelse – så skal du slår til nu!

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på det dejlige 4* all-inclusive hotel Ibersol Son Caliu Mar (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Det skønne hotel ligger dejlig tæt på stranden og har derudover skønt poolomårde, både indendørs og udendørs, 2 gode restauranter og der findes også masser restauranter og barer i gåafstand fra hotellet. Lige nu kan du få en uge til kun 2.031 kr. per person ved rejse for 2, inklusiv all-inclusive.

  SE HOTEL-TILBUD HER

  ** OPDATERING ** Det ser ud, som om prisen er steget til omkring 6.000 kr. for et dobbeltværelse (m. all-inclusive).

   

  Der findes rigtig mange lækre hoteller på Mallorca, du kan se hele listen her, så du kan finde et der passer til dine behov.
  Hvis du er interesseret i enkeltværelse, så kan du se listen her.

  HOTELLER PÅ MALLORCA

   

   

  Fly

  momondo.dk er der lige nu super billige billetter til Mallorca med afrejse fra København fra d. 10.06 – 17.06. til kun 398 kr. tur/retur. Vil du rejse fra Billund, så findes der billetter med Spies til kun 499 kr.

  FLY FRA KØBENHAVN

  FLY FRA BILLUND

   

  Der findes også masser af andre billige afgange til Mallorca i juni måned – jeg anbefaler du leger lidt med datoerne inde på momondo.

   

  Hotel (all-inclusive) 2.031 kr.
  Fly fra Kbh. 398 kr.
  TOTAL (per person) 2.429 kr.

   

  Hotel (all-inclusive) 2.031 kr.
  Fly fra Billund 499 kr.
  TOTAL (per person) 2.530 kr.

   

  Transport til/fra Hotel

  Fra lufthavnen går der bus A11 som du kan tage ind til stoppet Son Caliu, det tager ca 28 min. og så skal du gå de sidste 300 meter til hotellet, bussen koster kun 23 –  35 kr. Man kan selvfølgelig også tage en taxi de 24 km fra lufthavn til hotel. dette tager 220 – 260 kr. for hele turen og tager 16 min.

   

  Lejebil

  Vil du opdage lidt mere af Mallorca anbefaler jeg at leje en bil. På rentalcars.com kan du sammenligne alle store udlejningsfirmaer på Mallorca.  Hvis du vil leje en bil for hele ugen så koster det lige nu kun 426 kr, altså 213 kr. per person ved rejse for to.
  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Last-minute: 1 uge til Mallorca på 4* all-inclusive hotel til kun 2.429 kr. inklusiv fly og all-inclusive ** OPDATERING **

  1. Karline says:

   Tjek ud

  2. Line says:

   Hej hvad er prisen for denne Deal for to i uge 29, eller uge 30? 

   • Rejsespejder_CS says:

    Hej Line,
    Som det er lige nu kan du ikke få dette deal i de uger til billige priser – men jeg holder selvfølgelig øje med om der bliver billigere 🙂