• 27 apr 2017

  Last-minute: 1 uge på Azorerne på fremragende 4* resort til kun 2.298 kr. inkl. morgenmad og fly

  Drømmer du om en anderledes og billedskøn destination? Så har jeg et godt bud på en rejse til dig. Turen går til den portugisiske øgruppe Azorerne, som ligger i Atlanterhavet, ca. 1.500 km fra Lissabon og ca. 3.900 km fra Nordamerikas østkyst. Her vil du blive mødt af den smukkeste natur, hvor du kan tage på vandretur, klatre, eller tage på kajak- eller kanoture. Her er også mulighed for at spotte både delfiner, hvaler og spækhuggere. Azorerne er også en fremragende destination for dig, der trænger til total afslapning! Øen er flere gange blevet kåret af National Geographic til at være et af de mest besøgsværdige steder – så jeg er sikker på, at du ikke bliver skuffet over et besøg til Azorerne!

   

  Bravotours.dk har jeg fundet et rigtig godt tilbud på en rejse til denne skønne øgruppe. Du bor på det lækre 4* Pestana Bahia Praia Nature & Beach Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger i smukke omgivelser ved en af São Miguels absolut bedste sandstrande, Praia Água. Hotellet har et meget indbydende poolområde med udsigt over stranden og havet. Herudover tilbyder hotellet en restaurant, en spa-afdeling med fitness og to tennisbaner, og er du til golf, finder du Furnas golfbane blot 15 km fra hotellet, og du finder lokalbussen lige uden for hotellet. Rejsen jeg har fundet er med afgang 01.05 – 08.05 til 4.596 kr., altså kun 2.298 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Du kan også rejse fra d. 8. maj til lidt flere penge. Desuden findes der rigtig mange andre muligheder at komme afsted til under 3.000 kr. pr. person i maj og juni – du kan få et overblik her.

  SE REJSETILBUD HER

   

  Rejsen jeg har fundet er med afgang fra København fra 01.05 – 08.05 til 4.596 kr., altså kun 2.298 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Du kan også rejse fra d. 8. maj til lidt flere penge og også fra Billund. Desuden findes der rigtig mange andre muligheder at komme afsted til under 3.000 kr. pr. person i maj og juni – du kan få et overblik over alle hoteller her

  SE REJSETILBUD HER

   

  I prisen er der inkluderet 23 kg bagage pr. person (bemærk! det er 23 kg pr. kuffert, uanset om man pakker til 1 eller 2 personer. Man kan altså ikke slå to passagerers tilladte vægt "sammen" i én kuffert) og 10 kg håndbagage. Du kan book tranfer igennem Bravotours til omkring 130 kr. pr. person tur/retur.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Last-minute: 1 uge på Azorerne på fremragende 4* resort til kun 2.298 kr. inkl. morgenmad og fly

  1. Dennis says:

   Jeg har to år i træk været på Gloria Verde Resort, som har et fantastisk all inclusive hotel, samtidig med at deres have er en 72 hullers golf bane og andre Gloria Hoteller ✔ 

   Det kan stærkt anbefales da priserne er billige pga de omstændighederne folk snakker om (som man på ingen måde kan mærke) 

  2. Jeannie says:

   Hvor lækkert. Tusind tak for alle de fantastiske rejse tips.

   hvad med golfhoteller/golfrejser

  3. Jeannie says:

   Hvor lækkert. Tusind tak for alle de fantastiske rejse tips.

   hvad med golfhoteller/golfrejser

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Jeannie,

    Tusind tak for de rosende ord! Tak, det er en god idé – det skal jeg nok holde ekstra godt øje med! 🙂