• 05 apr 2017

  La dolce vita: 4-dage-weekend i Italien på lækkert 4* hotel til kun 1.141 kr. inkl. morgenmad og fly

  God mad er en mangelvare, så derfor synes jeg det er tid til at tage en tur til Italien. Abruzzo regionen er en sand perle med gode strande og flot natur samtidig med du kan få nogle dejlige temperature og en masse lys, mens du spiser din pasta og får et glas italiensk vin. Besøg Pescara som er kendt for sine gode strande (og universitet hvis interesseret) i kombination med det livlige og farverige bycentrum. Hvis du vil afsted i juli kan du ligeledes opleve en international jazz-festival, Pescara Jazz, og få svinget træbenet i smukke Italien. Lige meget hvad du er til er jeg overbevidst om at en tur til Italien vil gøre dig godt – Arrivederci!

   

  Hotel

  Der er mange flotte hoteller i Abruzzo, og jeg har f.eks. fundet 4* Roses (4 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger 2 minutters gang fra stranden og er omgivet af oliventræer og palmer – Du har direkte adgang til privat strand, gratis parkering samt udendørs pool. Prisen for et dobbeltværelse i 3 nættert er 592 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for 2. Hvis du rejser alene kan du få et enkeltværelse for 948 kr. inkl. morgenmad.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange andre lækre hoteller i Abruzzo, så kig listen igennem her og dan dig et overblik over de mange muligheder.

  HOTELLER I ABRUZZO

   

  Fly

  Du kan få billige fly fra København til Pescara med Ryanair til omkring de 600 kr. Jeg har f.eks. fundet flybilletter til 549 kr. Der er desværre ingen gode alternativer, da priserne fra andre lufthavne i Danmark og Hamborg stiger markant i pris. Du kan med fordel kigge nærmere på Ryanairs lavpriskalender for at danne dig et overblik over afgange.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Eksempler på billige rejsedatoer (København)

  • 06.05. – 09.05.
  • 13.05. – 16.05.
  • 27.05. – 30.05.
  • 10.06. – 13.06.
  • 09.09. – 12.09.
  • 23.09. – 26.09.
  • og andre

   

  Hotel

  592 kr.

  Fly

  549 kr.

  TOTAL (per person)

  1.141 kr.

   

   

  Transport fra lufthavnen til hotellet

  Du kan selv bestemme om du gerne vil leje en bil eller tage tog til hotellet. Der er ingen direkte forbindelser, men det er muligt at tage et tog fra Pescara lufthavn og ind i byen. Derfra kan du tage et tog til Roseto degli Abruzzi – togturen tager lidt under en halv time. Derfra er der lidt over 2 km. til hotellet, hvorfra du kan vælge at tage en taxa – i alt tager turen lidt over en time. Hvis du vælger at køre selv tager det lidt under 40 min. at køre.

   

  Lejebil

  Du kan også leje en bil, så du kan komme rundt og udforske regionen. På rentalcars.com koster en lejebil i 3 dage f.eks. 462 kr. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *