15 nov 2017

Krydstogt på Nilen: 8 dages rundrejse i Egypten med 4 nætter på et 5* krydstogtskib til kun 4.995 kr. inkl. fly, hoteller og helpension på skibet

Her får du en af de mere eksotiske rejser! Du kan nemlig komme på en eventyrlig rundrejse i Egypten, der bl.a. inkluderer en 5 dage lang krydstogt på verdens længste flod – Nilen! Som om et fantastisk cruise på Nilen ikke var nok i sig selv, så kommer du på din rundrejse kun til at bo på luksuriøse hoteller – intet under 4*!

Egyptisk rundrejse og nilkrydstogt
december - april
4.995 kr.
København
Cairo
Krydstogt på Nilen
inkl. fly, hoteller og helpension på skibet
4.995 kr.

takeoffer.dk har jeg fundet noget af en rejse! Du kan nemlig komme på en rundrejse i Egypten, der inkluderer noget så eksotisk som et krydstogt på Nilen med helpension – kender du nogen, der har prøvet det før? Som jeg fik nævnt i introteksten, bliver der ikke sparet på hotellerne. På din rundrejse i Egypten kommer du således kun til at bo på nøje udvalgte 4* eller 5* luksus-hoteller. Selve krydstogtskibet er i øvrigt det 5*  MS Radarnis I. Rejsen tager dig fra hovedstanden Cairo til Aswan, hvorfra du sejler til Luxor.

Takeoffer tilbyder også en række udflugtspakker, du kan overveje at tilkøbe, når du booker rejsen. En af udflugterne går bl.a. til de mageløse pyramider og sfinksen i Giza! Men det er selvfølgelig valgfrit, om du væger udflugtspakkerne. Vil du hellere selv arrangere udflugter, kan du bare købe grundrejsen med fly, hoteller og krydstogt.

Du kan rejse fra december til april, og priserne varierer fra 4.995 kr. til 6.995 kr. alt efter rejsedatoerne. F.eks. har jeg her fundet en rejse for 2 fra den 20.04. – 27.04 til 9.990 kr. – dvs. en pris på 4.995 kr. pr. person. Det er desværre kun muligt at flyve fra København, men mon ikke transport til hovedstaden kan fikses, nu hvor drømmerejsen er så billig!

Tilbuddet slutter om 3 dage, så du skal ikke vente alt for længe, hvis du gerne vil på nilkrydstogt!

 

Pakken indeholder (pr. person)

 • Direkte fly fra København (CPH) – Cairo (CAI) t/r med Egypt Air
 • Mad og drikkevarer på flyet fra København
 • Indenrigsfly fra Cairo – Aswan
 • Indenrigsfly fra Luxor – Cairo
 • 2 nætter på 4* eller 5* hotel i Cairo
 • 4 nætters Nilkrydstogt på den 5* krydstogtbåd MS Radamis I
 • Helpension ombord på krydstogtbåden (morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 1 eller 2 nætter på 4* eller 5* hotel i Luxor eller Aswan (afhænger af afrejsedato, se skema længere nede)
 • Transfer til/fra lufthavne
 • Transfer fra krydstogtbåd til hotel i Luxor eller Aswan
 • 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage
 • Dansk rejseleder

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Krydstogt på Nilen: 8 dages rundrejse i Egypten med 4 nætter på et 5* krydstogtskib til kun 4.995 kr. inkl. fly, hoteller og helpension på skibet

 1. Denja says:

  Er det stadig muligt at bestille en tur på nilen i marts til denne fine pris og sammensætning?

  Vh.
  Denja Meins

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Denja 🙂

   Tilbuddet er desværre udløbet :/

   Men jeg skal nok holde øje med lignende tilbud for fremtiden, og hvis jeg findet et, kan du være sikker på, at jeg opdaterer bloggen 😉