• 23 mar 2016

  Middelhavet-krydstogt: 7 dage på Costa Pacifica til Marseille, Korsika, Sardinien, Malta og Rom til kun 4.739 kr. inkl. fly, transport og helpension

  rsz_cruise-ship-1218305_1280

  Var det noget med en tur rundt i det smukke Middelhav, til nogle af Europas allerstørste perler? Så har jeg idag fundet et rigtig godt tilbud, hvor du ikke skal tænke på andet end at sætte dig i flyveren, og så er der faktisk sørget for resten.

  Krydstogt-rejser er for dem, som gerne vil nå at opleve mange fantastiske steder. På kort tid få lov at snuse til mange lækre rejsemål og samtidig få oplevelsen af, at være til søs (i dette tilfælde i noget så lækkert som Middelhavet) i dejlige omgivelser, uden at skulle tænke på mad og overnatning, da dette er sørget for.

   

  Rejsen

  Hos Travelbird.dk har jeg fundet en tur på 7 dage med flotte krydstogtskib Costa Pacifica til kun 4.739 kr. inkl. fly fra København (inkl. 20 kg. bagage) til Milano eller Nice, transport til/fra havnen, 7 dage ombord på skibet med adgang til alle faciliteter og ikke mindst helpension på skibet. Der er altså mildest talt sørget for det hele.

  På turen rundt kommer du forbi Frankrigs andenstørste by Marseille, Napoleons fødeby Ajaccio på naturskønne Korsika, Cagliari på smukke Sardinien, Maltas flotte hovedstad Valletta og sidst men ikke mindst den hyggelige lille havneby på Liguriens kyst Civitavecchia, hvorfra i kan tage videre på opdagelse i Rom.

  Selve skibet har alt hvad man kan forestille sig. Kasino, diskotek, shoppingcenter, 4D-biograf, 4 swimmingpools, underholdning og cabaret, 5 restauranter, 13 barer og ikke mindre end 6.000 kvm wellness-området med havudsigt. Trænger du til en lille løbetur, findes der også forskellige løberuter på selve båden.

  Læs mere om tilbuddet her

  rsz_travelbirdkrydstogt

  SE REJSETILBUD HER

  Der kan vælges mellem en indvendig kahyt, en udvendig kahyt, en balkonkahyt eller en junior suite, alt efter hvilket prisleje i leder efter.

  Tilbuddet kan bestilles med afgang om søndagen og de billigste afgange er at finde i april. Foruden april, kan tilbuddet også bestilles på en enkelt dato i maj, 2 datoer i september, 5 datoer i oktober og 3 datoer i november.

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen fra d. 10. til d. 17. april. Derudover er det ikke muligt at bestille rejsen som solo, da man skal være minimum 2 personer i tilbuddet. Sidst skal det lige pointeres, at der ikke indgår drikkevarer i helpensionen, hvorfor disse skal købes ved siden af.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *