• 30 apr 2016

  Transatlantisk krydstogt: 14 dage fra Portugal til Panama til kun 2.716 kr. med all-inclusive

  rsz_zenith_ii

  Jeg tror at jeg taler på de flestes vegne når jeg siger at dét, at krydse Atlanterhavet er en drøm. Nu har jeg så fundet et helt vildt tilbud, hvor du faktisk kan gøre dette i meget behagelige omgivelser og med all-inclusive, så du ikke skal tænke på at smide fiskesnørren i vandet, for at få mad på bordet.

   

  Krydstogtet

  Hos det spanske krydstogtselskab Pullmantur Cruises, har jeg fundet et helt vanvittigt tilbud på et krydstogt over Atlanten med krydstogtskibet Monarch fra Lissabon til Panama i 14 dage. Turen starter i Lissabon hvorfra du begiver dig ud på de åbne vidder med kurs mod det smukke Caribien. Turen til første stop i Caribien tager 9 dage og her har du rig mulighed for at nyde turen i lækre omgivelser på det store krydstogtsskib. Skibet byder på underholdning af al slags, f.eks. teater og scenekunst, diskotek og bar, tax-free shopping, og kasino. Vil du forkæle dig selv findes der masser af spa-faciliteter samt sauna, jacuzzi og skønhedssalon. Er du den aktive type tilbyder skibet bl.a. klatring, fitnesscenter, bordtennis, udendørs swimmingpool og basket. Du kan jo selvfølgelig også bare nyde solen og udsigten over det store Atlanerhav.

  På 10.-dagen lander du på den første af de Caribiske øer, det smukke lille land Sint Maarten i hovedstaden Philipsburg. Herfra stikker du igen til søs og på 12. dagen lander du på en anden lille caribisk perle, nemlig Aruba. Derfra tager du igen til søs en enkelt dag inden du sejler i land ved endestationen, havnebyen Colón i Panama.

   

  Prisen for denne tur, inkl. skatter og afgifter, værelse på båden og all-inclusive beløber sig til beskedne 365€ (ca. 2.716 kr.!) pr. person ved en rejse for 2 for en indvendig kahyt. For 5€ (ca. 37 kr.) pr. dag pr. person, kan du endda opgradere til udvendig kahyt.

  Skibet sejler d. 19. september fra Lissabon og ankommer i Colón d. 2. oktober.

  rsz_kryds

  kryds1

  SE KRYDSTOGTS-TILBUD HER

   

   

  Fly

  For at benytte sig af det her tilbud, skal man jo først til Lissabon i Portugal senest d. 19. september, hvor turen starter, og da man skal boarde skibet mellem 12.00 og 15.00 vil jeg anbefale at flyve dagen før, altså d. 18. september:

  Her ser du de forskellige priser fra lufthavne i Danmark (og Hamborg):

  I Lissabon kan du få en overnatning fra kun 108 kr. pr. person ved en rejse for 2. Tag et kig på listen over hoteller i Lissabon her.

   

  Du kan bruge turen som udgangspunkt til at udforske resten af Central- og Sydamerika, men hvis du vil hjem umiddelbart efter ankomsten, har jeg sammensæt en billige (og spændende) returrejse.

  Retur til Danmark – med bonusvisit i Florida

  Du lander i havnebyen Colón d. 2. oktober og jeg har fundet nogle flybilletter som giver det et par ekstra bonusvisit, i Panama City og Florida.

  Fra Colón tager du bussen til Panama City, som tager cirka 2 timer og koster cirka 50 kr.

  Skyscanner.dk har jeg fundet et fly fra Panama City til Fort Lauderdale, Florida natten til d. 4. oktober, så du lige har to dage til at udforske Panama's hovedstad. Du flyver med Spirit Airlines og billetten koster 1.040 kr.

  panmiami

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Og da du har en enkelt overnatning i Panama City, hvorfor så ikke fejre det med manér. Her har jeg fundet det super lækre 3,5* Best Western Plus Panama Zen Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Travellers Choice Award 2016") til kun 237 kr. pr. person, ved en rejse for 2, inkl. morgenmad. Her er infinity-pool på taget med den flotteste udsigt over byen og skyskraberne.

  rsz_hotelpanama

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Fra Fort Lauderdale har jeg fundet et rigtig billigt fly til København d. 6. oktober (lander d. 7.) til kun 1.114 kr. med Norwegian.

  fllcph

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Vil du flyve til Aalborg, har jeg fundet billetter til kun 1.468 kr. på samme dato, se billetten her.

  Fra Billund er billetten desværre en anelse dyrere, med en pris på 2.950 kr., se billetten her.

   

  I Fort Lauderdale ender du faktisk med at have 3 hele dage som kan bruges på at udforske området, tage en tur til Miami som ligger en times kørsel derfra, eller måske bare slappe af på de super lækre strande i Fort Lauderdale.

  Jeg har lavet en liste med hoteller i Fort Lauderdale her

   

  Vil du flyve direkte fra Panama til Danmark kan du gøre det til lidt over 4.000 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *