• 12 mar 2017

  Kroatien: 1 uge i Split på dejligt 3* hotel til kun 1.196 kr. inkl. fly

  Split i Kroatien har det hele! Historie, strand, lækker mad og fremragende muligheder for at rejse rundt på egen hånd. Byen har en dejlig havnepromenade og er et oplagt samlingspunkt for byen, så tag en endelig en tur derned og få dig en is eller en kop kaffe, mens du kigger udover det blå hav. Desuden kan du opleve det prægtige Diokletians palads som blev bygget for over 1.700 år siden og udgør centrum – En vanding igennem paladset er en vandring gennem historien! Lige udenfor paladset finder du Marmontova som er den store shopping gade, hvis du gerne vil købe tøj, souvenir eller mad med hjem. Hvis du gerne vil have noget sol og strand – måske få en dukkert i Adriaterhavet – så skal du bare bevæge dig 15 minutter østpå fra Split. Bačvice er Splits populæreste strand med et stort underholdningscenter og et herligt natteliv. Alt hvad du skulle kunne ønske dig fra en feriedestination er altså at finde her!

   

  Hotel

  Der er mange flotte hoteller i Split, og jeg har f.eks. fundet det dejlige 3* Hotel Rajic (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger kun 5 minutter fra sin egen privatstrand. Nogle af værelserne har balkon med havudsigt. Der findes også mange butikker og restauranter i gåafstand fra hotellet. 1 uge på dette hotel koster kun 609 kr. pr person ved en rejse for 2. Der tilbydes ingen enkeltværelser på netop dette hotel, men kig listen igennem her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der er mange andre fremragende hoteller i Split, så kig listen igennem og find det, som passer bedst til dine behov!

  HOTELLER i SPLIT

   

  Fly

  Du kan flyve med Norwegian og easyJet til Split for billige penge. Jeg har f.eks. fundet billetter til kun 587 kr. fra d. 6. til d. 13 maj til kun 587 kr. med afgang fra Hamborg. Men der findes også billetter fra København til lignende priser. De billigste billetter findes fra april til juni. I juli og august ligger priserne omkring 1.200 kr. fra Hamborg og 1.600 kr. fra København.

  FLY FRA HAMBORG

  FLY FRA KØBENHAVN

   

  Eksempler på rejsedatoer (København)

  • 01.04. – 08.04.
  • 22.04. – 29.04.
  • 03.05. – 10.05.
  • 06.05. – 13.05.
  • 10.05. – 17.05.
  • 13.05. – 20.05.
  • Og flere

   

  Eksempler på rejsedatoer (Hamborg)

  • 18.04. – 25.04.
  • 25.04. – 02.05.
  • 02.05. – 09.05.
  • 06.05. – 09.05.
  • 15.05. – 23.05.
  • Og flere

   

  Udflugter fra Split

  Hvis du er interesseret i ø-hop i den dalmatiske skærgård er Split et perfekt udgangspunkt! Fra Split afgår utallige færger til mange øer, hvor der venter mange skønne naturoplevelser. Nogle af de mest populære øer er Brač og Hvar.

  Brač: Øen er mest kendt for Kroatiens mest berømte og fotograferede strand, Zlatni rat, som ligger på den sydlige del af øen. Færgerne sejler til øens største by, Supetar. En rigtig hyggelig by, hvor de kridhvide huse, palmetræer, appelsinlunde og smukke blomster bidrager til en herlig middelhavsstemning.

  Hvar: Øen er blevet kåret til en af verdens 10 smukkeste. Hovedattraktionen på den måske mest solrige Adriaterhavsø, er Hvar by. En sand perle omgivet af en gammel bymur og med en idyllisk havn. En kort sejltur fra Hvar By, bringer dig til Pakleni øerne, hvor du kan solbade på en af de mange strande og tage en dukkert når det bliver for varmt.

  Hvis du gerne vil besøge Trogir – Kroatiens lille perle – så har du nu en oplagt mulighed, da byen kun ligge 25 kilometer vest fra Split. Byen er på UNESCOs World Heritage liste og hele bykernen er fodgængerområde, så gå en tur i de smalle gader og se de unikke seværdigheder.

   

  Transport fra lufthavnen til hotellet

  Du kan desværre ikke tage en bus hele vejen fra hotellet. Så enten skal du tage en taxa hele vejen – det ville tage ca. 25 minutter og koste mellem 250 – 300 kr. – eller også kan du tage en bus og tage det sidste stykke i taxa. Fra lufthavnen kan du tage bus 37 ind til Split (ca. 23 minutter og koster 18 kr.) og så tage en taxa de sidste 10 minutter hvilket vil koster omkring 100 kr. Du kan se mere om de forskellige ruter her. Hvis det lyder for besværligt kan du uden problemer også leje en lejebil (se nedenfor).

   

  Lejebil

  Du kan leje en lejebil og komme nemt og effektivt rundt i Kroatien. Jeg har f.eks. fundet en pris til 606 kr. for alle 7 dage.

  LEJEBIL

   

  Hotel

  609 kr.

  Fly fra Hamborg

  587 kr.

  TOTAL (per person)

  1.196 kr.

   

  Hotel

  609 kr.

  Fly fra Kbh.

  753 kr.

  TOTAL (per person)

  1.362 kr.

   

  • Fra: København/Hamborg
  • Rejsedatoer: april – maj
  • Rejselængde: 8 dage
  • Til: Split, Kroatien
  • Hotel: 3* Rajic
  • Anmeldelser: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *