• 17 jun 2015

  Grækenland: 1 uge på et fantastisk 3* hotel inkl. halvpension og fly til kun 2.958 kr.

  3LDSWGHW9F

  På Kreta ligger lange sandstrande ud til det turkisblå Middelhav. Her kan du holde en solrig ferie blandt pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og musaka.

  Derudover kan det varmt anbefales med et besøg i Chania, som har masser af græsk charme. Kreta er bare et skønt feriested, som byder på mere end bare badeferie, hvis man er til det.

  lowcostholiday.dk har jeg fundet et helt vildt tilbud til dig. Lige nu kan du få en super deal på en rejse til det ”excellent” bedømte 3* ”Hotel Apollo” (5 ud af 5 på Tripadvisor ud af 119 anmeldelser). Tidligere gæster roser især den enormt gode service, de dejligt indrettede værelser og den fantastiske beliggenhed. Rejsen koster inkl. halvpension (morgen/aftensmad) og fly kun 2.958 kr. per person, som er enormt lavt for dette hotel (priserne på rejsen to dage før ligger på over 14.000 kr.).

  kreta

  Du rejser fra Billund direkte til Kreta d. 01.07. og rejser tilbage igen d. 08.01.

  Hotel, fly og halvpension

  2.958 kr.

  TOTAL (per person)

  2.958 kr.

   

  BESTIL REJSEN HER

   

  På Resorthoppa.com kan du spare penge på din transfer til hotellet.

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *