30 maj 2016

Kreta: 1 uge på super dejligt 3* hotel nær strand til kun 982 kr. inkl. fly

rsz_shutterstock_277638290

Kreta er lig med lange sandstrande, turkisblå Middelhav, pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og mousaka. Altså godt og vel alt hvad man har brug for, til en dejlig ferie i det græske. Og snyd ikke dig selv for et besøg i Chania, som har masser af græsk charme. Kreta er bare et skønt feriested, som byder på mere end bare badeferie, hvis man er til det.

 

Idag har jeg fundet et super tilbud til dejlige Kreta!

 

Hotel

trivago.dk kan du lige nu finde det dejlige 3* lejlighedshotel Kris Apartments (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 584 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Dette hyggelige lejlighedshotel ligger i den lille by Pirgos Psilonerou, kun 100 meter fra havet og med 3 km til den meget populære ferieby Platanias. Vil du til den populære strand Maleme, findes denne kun 10 minutters gang fra hotellet. En dejlig beliggenhed hvis du gerne vil være tæt på liv og by, men i rolige omgivelser. Der er swimmingpool med poolbar, samt en legeplads til de små. Lejlighedshotellet får super gode anmeldelser af tidligere gæster, som især roser stedet for sin gæstfrihed, den dejlige beliggenhed og den ægte græske stemning.

Læs mere om hotellet her

rsz_hotelkreta

SE HOTEL-TILBUD HER

Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

 

Vil du op i 4* kategori, så kan jeg anbefale at tage et kig på det super lækre 4* Theo Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.198 kr. pr. person, ved en rejse for 2, i en uge. Hotellet er beliggende kun 150 meter fra den lækre strand i Agia Marina og her er indendørs og udendørs swimmingpool, samt fitnesscenter, restaurant og bar.

Læs mere om hotellet her

rsz_hotelkreta2

SE HOTEL-TILBUD HER

 

Fly

Startour.dk og Spies.dk kan du lige nu få billige fly fra København til Kreta. I dette eksempel med StarTour fra d. 2 – 9. juni til kun 398 kr. inkl. 5 kg. håndbagage (+400 kr. i alt for 20 kg. bagage) og du flyver med TUIfly Nordic.

flykreta

 

Derudover findes der hos Spies en enkelt afgang fra hhv. København og Billund.

Obs! Prisen hos Spies vises for 2 personer

Fra København

 

Fra Billund

 

Hotel

584 kr.

Fly

398 kr.

TOTAL (pr. person)

982 kr.

 

Fra: København og Billund

Rejsedatoer: 2. – 9. juni (eller 4 – 11. juni)

Rejselængde: 8 dage (1 uge)

Flyselskab: TUIfly Nordic / Thomas Cook Airlines

Til: Maleme, Kreta

Hotel: 3* Kris Apartments

Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor

 

 

Lejebil

Rentalcars.dk kan du leje en bil i hele ugen til kun 1.009 kr., kun 505 kr. pr. person, hvis i rejser 2.

 

Transport til hotellet

Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *