• 11 apr 2016

  Kreta: 1 uge på et fremragende 4* lejlighedshotel til kun 1.323 kr. inkl. fly

  rsz_zakhintos-74511_1280

  Er du klar til 25 grader, masser af sol og strand? Så har jeg i dag fundet noget for dig! Turen går til den smukke græske ø Kreta. Øen er kendt for sine lange sandstrande, som smelter sammen med det turkisblå Middelhav. Her kan du holde en solrig ferie blandt pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og musaka.

  Derudover kan det varmt anbefales med et besøg i Chania, som har masser af græsk charme. Kreta er bare et skønt feriested, som byder på mere end bare badeferie, hvis man er til det.

   

  Hotel

  I dag har jeg fundet et meget lækkert tilbud på det 4* lejlighedshotel Ourania (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"). Hotellet ligger i den hyggelige ferieby Gouves og 300 meter fra stranden. Hotel Ourania byder på en stor udendørs-pool og moderne lejligheder med aircondition, køkken, balkon eller terrasse.

  Der findes desuden et busstoppested lige udenfor hotellet, og forskellige butikker, markeder, taverner og restauranter i gåafstand fra hotellet.

  Lige nu kan du på trivago.dk få 1 uges ophold på hotellet til kun 524 kr. pr. person ved en rejse for to.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-04-11 12_47_35-Capture

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

   

  Fly

  Spies.dk har jeg i dag fundet rigtig billige fly til Kreta. F.eks. fra København fra d. 12. til d. 19. maj til kun 799 kr. Der findes også andre datoer på Spies.dk til lidt flere penge. Hvis du vil rejse i slutning af maj og juni, kan jeg anbefale at kigge på Skyscanner.dk, hvor du kan finde direkte fly til Kreta, med Aegean Airlines til 1.198 kr.

  2016-04-10 22_29_01-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Hotel

  524 kr.

  Fly

  799 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.323 kr.

   

  Fra: København (Billund)

  Rejsedatoer: 12. – 13.05.2016 (og andre datoer)

  Rejselængde: 8 dage (1 uge)

  Flyselskab: Thomas Cook

  Til: Gouves, Kreta, Grækenland

  Hotel: 4* Ourania Apartments

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

   

   

  Tranport til hotellet

  hoppa.com kan du booke din transport til hotellet. Turen tager ca. 30 minutter fra lufthavn og koster 120 kr. (tur/retur).

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *