• 24 maj 2016

  Kos: 1 uge på dejligt 3* hotel tæt ved strand til kun 964 kr. inkl. morgenmad og fly (4* hotel på stranden med halvpension til kun 1.583)

  rsz_shutterstock_300023957

  Kos er en lille græsk perle midt i det Ægæiske Hav og kan kun prale af en længde på 54 km og en bredde på 11 km. Her mødes du af dejlige strande med turkisblåt vand, små hyggelige og pittoreske gader i bedste græske stil, med et twist af de 40 år øen har været under italiensk styre. Her er noget for alle, både unge mennesker og børnefamilier. Er du til fest og farver er Kos by det oplagte sted og vil du bare have en dejlig badeferie med familien eller din bedre halvdel, så er der rig mulighed for dette. Tag på sejltur og besøg Kalymnos eller en af de andre nærtliggende øer, eller tag på tur til øens absolutte bedste strand ved den lille hyggeligt by, Tigaki, 10 km vest for Kos by. Så er der dømt afslapningsferie!

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Kos!

   

  Hotel
  trivago.dk har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Iris (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 466 kr. pr. person inkl. morgenmad, ved en rejse for 2 i en uge. Hotellet som ligger i den lille hyggelige by Psalidi, kun 2 km fra Kos by centrum og marinaen, har en ideel beliggenhed, da du er tæt på alt det pulserende liv i øens største by, men samtidig i rolige omgivelser, tæt på strand og vand. Det hyggelige hotel har morgenmadsbuffet og udendørs pool og poolbar, hvor du kan slappe af og nyde ferien. Tidligere gæster roser især stedet for sin hyggelige atmosfære, enkeltheden og den gode valuta for pengene.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelkos

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Er du til mere luksus, kan du også finde det lækre 4* Continental Palace (4 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 1.085 kr. pr. person inkl. halvpension, ved en rejse for 2 i en uge. Et super lækkert hotel lige ned til stranden, og kun et stenkast fra Kos by.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelkos2

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Vil du selv kigge lidt efter hotellerne på Kos kan du får et overblik her.

  HOTELLER PÅ KOS

   

  Fly

  Startour.dk kan du lige nu finde rigtig billige fly til Kos. I dette eksempel fra d. 26. maj – 2. juni fra København til kun 498 kr. Alternativt kan du flyve fra d. 02. til d. 09. juni til kun 598 kr.

  flykos

  SE FLY-TILBUD HER

  Prisen er inkl. håndbagage

   

  Hotel inkl. morgenmad

  466 kr.

  Fly København

  498 kr.

  TOTAL (pr. person)

  964 kr.

   

  • Fra: København
  • Rejsedato: 26.05. – 02.06. eller 02.06 – 09.06.
  • Rejselængde: 8 dage (1 uge)
  • Flyselskab: Jet Time
  • Til: Psalidi, Kos
  • Hotel: 3* Iris Hotel
  • Vurdering: 4 ud af 5 på TripAdvisor

   

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil på Kos kan du kigge forbi Rentalcars.dk, hvor du kan leje en bil til kun 888 kr. for hele ugen!

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "Rejse18" for at spare 18% oveni.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Kos: 1 uge på dejligt 3* hotel tæt ved strand til kun 964 kr. inkl. morgenmad og fly (4* hotel på stranden med halvpension til kun 1.583)

  1. Mark Bjørneboe Larsen says:

   Hej rejsespejder.

   vi sidder ligesom Frederik og venter, vi venter dog til 15-16/7 og en uge frem. Tror i at der vil komme mange afbudsrejser i højsæsonen i år? Og hvor meget dyrere bliver de, når nu det netop er højsæson?

   på forhånd tak 🙂

  2. Frederik says:

   Ville ønske jeg kunne tage afsted, men for mit vedkommende, venter jeg til der kommer et tilbud op fra den 15/16. juni og en uge frem for 2 personer.