• 08 mar 2017

  Korfu: 8 dage på et fremragende 3* hotel til kun 1.350 kr. inkl. morgenmad og fly

  Er du klar til at opleve den græske ø Korfu? Her får du 21 grader, 12 solskinstimer om dagen og en vandtemperatur på 18 grader … Lyder det ikke bare helt fantastisk? Korfu er blandt en af de mest frodige græske øer og der er både lækre strande, gode dykkerforhold og en spændende natur, hvor du blandt andet kan gå på opdagelse i drypstenshuler, olivenlunde eller opleve ægte græsk charme i lokale småbyer. Et besøg i Korfu by (med på UNESCOs Verdensarvsliste) kan helt klart også anbefales.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super dejlige 3* Mediterranean Blue (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hotellet ligger nærmest lige på stranden med kun 1 minuts gang til du står med fødderne i det bløde sand. Mediterranean Blue ligger i et skønt område med 50 meter til det nærmeste vandsportsudlejningssted og i et omfang af 800 meter finder du både butikker, cafeer og barer. Et dobbeltværelse i 7 nætter koster 1.104 kr. inkl. morgenmad, dvs. 552 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes et stort udvalg af hoteller på Korfu – du kan danne dig et overblik her, og finde det hotel, der passer bedst til dig. Se her for hoteller med enkeltværelser.

  HOTELLER PÅ KORFU

   

  Fly

  Jeg har fundet billige fly til Korfu fra København på tui.dk. Du rejser d. 12.05. – 19.05. til kun 798 kr., der findes også en afgang samme dag (12.05.) til d. 26.05. også til kun 798 kr. Der findes også afgange senere i maj og juni til flere penge.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS: Prisen ændrer sig, når du vil booke billetterne, da prisen vises for 2 personer, som du så igen kan ændre tilbage til 1 eller flere personer. Hos TUI er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med koster det 400 kr. oveni (for hele turen).

   

  Hotel

  552 kr.

  Fly

  798 kr.

  TOTAL (per person)

  1.350 kr.

   

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com.

   

  Lejebil

  Jeg kan anbefale at leje en bil på din ferie på Korfu. Det giver en større frihed og mulighed for at opleve lidt af øen – desuden er det ret billigt at leje bil på Korfu. Du kan f.eks. leje en bil i 1 uge for 847 kr. i alt. Se mere på rentalcars.com. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *