• 29 aug 2016

  Korfu: 1 uge med lækkert 3* hotel – 100 meter fra stranden til kun 1.536 kr. inkl. fly

  rsz_shutterstock_381164851_1

  Korfu er blandt de mest frodige af de græske øer i det Ioniske Hav. Der er lækre strande, gode dykkerforhold og feriestemning for alle pengene. Er man mere til det kulturelle, byder øen på en græsk/venetiansk arkitektur og historie, som vil imponere enhver. Snyd dig ikke for en tur til øens største by, Korfu By, hvor du kan nyde den hyggeligt stemning mens du spiser en græsk salat på den lokale restaurant. Vil du på eventyr, kan du leje en bil og tage på opdagelse i drypstenshuler, banaplantager eller tage et smut forbi den lille autentiske by Varipatedes.

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu få det lækre 3* Olive Grove Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor) til kun 938 kr. pr. person ved en rejse for to. Hotellet ligger kun fra Kavos Beach og byder på lejligheder med aircondition og udendørspool.

  Du kan læse mere om hotellet her

  2016-08-29 17_23_38-CaptureSE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse

   

  Vil du selv kigge efter hoteller på Korfu, kan du få et overblik her

  HOTELLER PÅ KORFU

   

   

  Fly

  StarTour.dk kan du lige nu finde billige fly til Korfu. Med mit eksempel flyver du fra København fra d. 2. til d. 9. september, men der findes også andre afgange – også fra Billund (se nedenfor).

  2016-08-29 17_24_07-CaptureSE FLY-TILBUD HER

  Husk priserne er inkl. håndbagage – vil du har mere med koster det lidt oveni

   

  Hotel

  938 kr.

  Fly

  598 kr.

  TOTAL (per person)

  1.536 kr.

   

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil på Korfu kan du kigge forbi Rentalcars.dk.

   

  Transport til hotellet

  Hvis du ikke vil leje en bil, kan du booke transport til/fra hotellet hos Hoppa.com. Og husk at bruge Rejsespejders eksklusiv rabatkode "AB25" for at spare 25%.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Korfu: 1 uge med lækkert 3* hotel – 100 meter fra stranden til kun 1.536 kr. inkl. fly

  1. Ann says:

   Fra Billund Århus eller ålborg

  2. Ann says:

   Står og gerne vil afsted sidst på ugen 1 voksen 1 barn 5 år gerne alcudia eller andet sted med ca 3-3,5 timernes fly og hvor der stadig er mindst 33 grader ☺️

  3. Peter says:

   Hej gitte Kan det passe at konen og jeg ikke kan finde noget i uge 45 til billige penge… synes jeg har tjekket alt og har intet kunne finde.

   Vi vil bare gerne ned i varmen på kæreste tur og er ligeglad med hvor turen går hen

  4. Gitte Bang says:

   Fedt tilbud, tak for det!
   Vi vil gerne leje en bil, men jeg har aldrig prøvet det før og er lidt usikker på om man fx skal tage ''fuld sikkerhed'' eller om dette er lidt irrelevant i forhold til den gratis sikkerhed der medfølger. Hvor sikkert er det osv.
   Har i nogle erfaringer herom?
   Her taler jeg om billeje via rentalcar.com, som i selv henviser til

   • Rejsespejder says:

    Hej Gitte,

    det er lidt op til dig. Bilen er forsikret med selvrisiko. Dvs. hvis der sker noget med bilen, skal du selv betale skader op til det nævnte beløb (ligesom med din egen bil i Danmark). Hvis du vil slippe for selvrisikoen kan tilkøbe en forsikring enten gennem rentalcars eller gennem selve lejefirmaet når du henter bilen i lufhavnen. Her er det jeg gør – hvis jeg rejser i højsæsonen (mange turister/meget trafik) køber jeg altid ekstra forsikring. Men f.eks. har jeg været på Tenerife i sidste år og boede i en lille landsby og brugt bilen kun for at handle og for at komme til stranden (3 km fra hotellet). Der valgte jeg ikke at tilkøbe noget. Så det kommer også lidt an på, hvor meget du vil bruge bilen.