• 30 mar 2020

  Københavns måske vildeste hotel: Ophold på det 5* Manon Les Suites fra kun 733 kr.

  Lige i tiden må vi nøjes med at drømme os til vores fremtidige feriedestinationer. Og jeg har fundet et sted, der bestemt er værd at drømme om. Du skal ikke drømme dig længere væk end til den dejlige danske hovedstad for at føle sig, som om man er på Bali. Det er selvfølgelig et af byens vildeste 5* hoteller – Manon Les Suites, som med en central placering, eksotisk vibe og en miljøvenlig indstilling gøre det til et super unikt hotel-ophold uden at man skal sætte sig i en flyver.

  Manon Les Suites Guldsmeden
  733 kr.

  Manon Les Suites Guldsmeden

  Jeg har i dag fundet dette attraktive 5* hotel Manon Les Suites Guldsmeden. Hotellet er særdeles usædvanligt på grund af dets boheme udseende, der mentalt sender dig direkte på en drømmeferie (se billeder længere nede).

   

  Hotellet ligger midt i København. Som gæst på hotellet har du desuden gratis adgang til fitnesscenteret og den indendørs pool. Og sjældent har jeg set så lækker en pool på et dansk hotel. Her kan du virkelig fornemme den eksotiske stemning, mens du nyder en cocktail eller en frisk smoothie. Der er også en dejlig tagterrasse, som især er lækker, hvis du besøger hotellet på en solskinsrig dag.

   

  Værelserne har hver en himmelseng, tekøkken, eget badeværelse og så er der selvfølgelig gratis wi-fi.

   

  Prisen varier lidt alt om, hvornår man vil komme afsted. I sommerferien ligger de billigste priser omkring 2.000 kr. for et dobbeltværelse. Men allerede fra slutningen af august kan du finde ophold til omkring 1.600 kr. Og jo længere man kigger mod efteråret jo mere falder prisen.  Jeg har f.eks. fundet et ophold fra d. 21. til d. 22. oktober til kun 1.465 kr. Ved et ophold for 2 er det 733 kr. pr. person.

   

  Vær opmærksom på, at man kan vælge ophold med gratis afbestilling til omkring 80 kr. oveni. Især, hvis du planer om at opleve dette hotel hen mod sommeren kan det være en god idé at tilkøbe det.

   

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se hotel-tilbud her