Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 807 kr.
Dublin-jul_slider
Weekendophold

Juletur til Dublin: forlænget weekend på et godt 3* hotel til kun 807 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Juletur til Dublin: forlænget weekend på et godt 3* hotel til kun 807 kr. inkl. fly

Hvad siger du til en juletur til dejlige Dublin? I slut november og december bliver der julet i Irlands hovedstad med både julemarkeder, skøjtebane, den fineste julepynt i gadebilledet og selvfølgelig juleshopping. Du må endelig heller ikke snyde dig selv for den mest fantastiske stemning på hyggelige pubs med live musik, en venlig lokalbefolkning, dans og selvfølgelig fish & chips og et godt glas Guinness – det hører sig simpelthen bare til når man er i Dublin. Udover godt øl og hyggelig stemning, så er der også masser af oplevelser i form af museer og sightseeing – besøg blandt andet Trinity College, Kilmainham Gaol eller Jameson Distillery, hvor du blandt andet kan få en whisky tour og endda smage lidt på de våde varer. Hvis vi skal blive i de våde varer, så er et besøg på Guinness Storehouse også anbefalelsesværdigt – skønt sted om du er til øl eller ej. Så Dublin i november – december har både noget for dig som elsker julen og shopping og for dig, der er til god mad og skøn stemning.

Jul i skønne Dublin

november – december

807 kr.

København ✈ Dublin

Hotel i Dublin

510 kr.

Billige fly til Dublin

297 kr.

Hotel

510 kr.

Fly

297 kr.

Total (pr. person):

807 kr.

Transport til/fra lufthavnen

Der er 23 km mellem lufthavnen og hotellet, så du kan selvfølgelig vælge at tage en taxa. Hvis du vil med offentlig transport, er den hurtigste mulighed at tage med en bus (linje 750 eller 726) fra lufthavnen til ”Red Cow LUAS” og fra ”Red Cow Luas Stop” kan du tage med sporvogn (rød linje) til ”Kylemore Luas Stop”, hvorfra du har lidt over 400 meter til hotellet. Hele turen tager lidt over en halv time og koster ca. 40—50 kr.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Juletur til Dublin: forlænget weekend på et godt 3* hotel til kun 807 kr. inkl. flyJuletur til Dublin: forlænget weekend på et godt 3* hotel til kun 807 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud