• 26 okt 2019

  Juletur til Amsterdam: 3 dage på et anmelderrost 4* hotel fra kun 1.196 kr. inkl. fly

  Hvis du elsker julemarkeder og julehygge, så bør du helt klart besøge Amsterdam i løbet af november eller december! Amsterdam er en skøn by at besøge, uanset hvornår på året du lægger vejen forbi, men i juletiden er der bare ekstra hyggeligt. Hele byen er oplyst af de fineste julelys, og der er masser af små og store julemarkeder at besøge. Oplev byens lysfestival, varm dig på en kop kakao, shop de sidste julegaver og bare nyd storbyens skønne stemning. Jeg er sikker på, at Amsterdam lige er noget for dig!

  Julehygge i Amsterdam
  november - december
  fra1.196 kr.
  København og Hamborg
  Amsterdam
  Billige fly til Amsterdam
  inkl. håndbagage
  604 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Hotel i Amsterdam
  f.eks. det 4* XO Hotels Couture
  592 kr.
  Hotel
  592 kr.
  Fly
  604 kr.
  Total (pr.person)
  1.196 kr.

  Fly til Amsterdam

  Med en juletur som denne har jeg naturligvis fokuseret på billige afgange i november og december. Og netop i disse måneder kan du fra København finde en masse superbillige SAS-billetter til ca. 600 kr. – også i weekenderne!

   

  Jeg har f.eks. fundet en lækker weekendafgang fra lørdag den 14. december til mandag den 16. december til kun 604 kr. med gode flytider. Når du flyver med SAS, må du som udgangspunkt medbringe 8 kg håndbagage.

   

  Fra Jylland er det desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige direkte billetter. Det kan du til gengæld fra Hamborg.

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Som du kan se på disse screenshot fra SAS’ lavpriskalender, er der masser af billige (weekend)datoer i både november og december!

   

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Amsterdam

  At bo i Amsterdam er ikke altid helt billigt. Faktisk er det ret dyrt. Men i dag har jeg fundet et godt tilbud på det flotte 4* XO Hotels Couture (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet har en superlækker beliggenhed, da det både er nemt at komme til/fra lufthavnen og til/fra centrum af Amsterdam. 100 meter fra hotellet er der et sporvognsstop, der på lidt over 20 minutter tager dig direkte til bymidten. Du kommer til at bo flotte, moderne værelser, der er udstyret med bl.a. smart-TV og Nespresso-maskine.

   

  Et dobbeltværelse i 2 nætter fra lørdag den 14. december til mandag den 16. december koster 1.183 kr. – hvilket svarer til 592 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Amsterdam, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der 10,5 km, så du kan altid vælge at tage en taxi – det er den hurtigste løsning. Du kan også tage toget fra lufthavnen til ”Amsterdam Lelylaan”, hvorfra du har 1,2 km til hotellet. Vil du undgå gåturen, så kan du også tage bussen (195 eller N95) fra lufthavnen til ”Amsterdam, Louwesweg” og derfra med en sporvogn (nr. 2) til ”Amsterdam, Delflandlaan”, hvorfra du har 100 meter til hotellet.

   

   

  Julemarkeder i Amsterdam

  Én ting er sikkert. Der er altid noget flot at se på i juletiden i Amsterdam – både store julemarkeder og de lidt mindre og unikke af slagsen. Så det er bare med at tage på eventyr og se, hvad byen har at byde på.

   

  Tag forbi Dam Square, som i anledningen af julen er pyntet op med et kæmpe juletræ og ikke mindre end 40.000 lys. Er du til skøjtebaner og god stemning, så skal du helt sikkert tage forbi Museumplein og Rembrandtplein. Hvis du gerne vil have en hyggelig og lidt anderledes oplevelse, så skal du tage til Bloemenmarkt (et flydende blomstermarked), der om julen forvandler sig til en grøn oase af juletræer og skønne juledekorationer.

   

  Spiegelgracht ved juletid

   

  En anden unik oplevelse du ikke må snyde dig selv for, er Amsterdam Light Festival, der finder sted fra den 28. november til den 19. januar. I denne periode får over 30 lysinstallationer og -kunstværker lov at stå til åbent skue rundt omkring i byen. Oplev alt dette enten på gåben, på cykel eller tag en bådtur gennem alle byens kanaler og se det smukke lysshow fra vandet.

   

  Kunstværk ifm. Amsterdam Light Festival

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel